Nu släpper vi biljetterna till NM!
2017-09-11 11:09
Den 11 november är det dags! Nordic Teamgym Championships avgörs i Arenan i Lund. 

Kom se superhjältesporten nr.1 på plats. Biljetter köper du via Nordicteamgym.com från och med tisdag 12 sept kl 11.11.
Nu är vi igång!
2017-09-06 14:39
Äntligen har terminen börjat för alla våra basgrupper!

Vi söker fortfarande tränare till ett par grupper, hör av dig till oss. Om du står i kö för ditt barn förtur om du som förälder ställer upp som tränare.

Vi finns på Facebook också: https://www.facebook.com/LUGIgymnasik/ Bra för att hålla sig uppdaterad om vad som händer under terminen.

Ses i hallen!

Sökes: utvecklingstränare till Nivå 3
2017-08-24 09:40
Vill du jobba som gymnastiktränare, på riktigt?

Som utvecklingstränare på nivå 3 ska du planera och bedriva kvalitativ träning i merparten av föreningens nivå 3-grupper tillsammans med ideella tränare. Du ser till att nivån är hög och konsekvent i samtliga grupper även om du själv inte deltar på alla träningar. En spännande och utmanande del av arbetet är även att i samarbete med sportchef och verksamhetschef vara med att utveckla föreningen både gymnastiskt och organisatoriskt. 

För att passa som utvecklingstränare behöver du ha erfarenhet av gymnastikträning och ett stort intresse av att träna barn och ungdomar. Du behöver vara duktig på kommunikation och på att planera och organisera. 


Skicka in din ansökan till: lugigymnastik@gmail.com. Vi tillämpar löpande urval, så skicka in din ansökan omgående.

Vill du läsa mer om vårt nivåsystem kan du kolla här!

Välkommen in med din ansökan!

Föreningsvecka på InterSport
2017-08-23 16:57
Vårt samarbete med InterSport Nova Lund fortsätter. Nu är det föreningsvecka 28 okt - 3 sep. Det innebär 20 procents rabatt på allt i butiken för alla medlemmar i LUGI Gymnastik!
Ett bra tillfälle att uppdatera sina träningskläder.

Kom ihåg att du måste ha registrerat dig om medlem i Club Intersport för att kunna nyttja rabatten. Det gör man lätt här: https://www.intersport.se/om-intersport/club-intersport/
Nya landslagsgymnaster i föreningen
2017-08-07 07:48
Foto: Patrik Renmark, Sydsvenskan
Mitt i semestern kom nyheten att tre av föreningens gymnaster blivit uttagna till juniorlandslagets bruttotrupp i truppgymnastik. Vilken härlig nyhet! Lovisa Halldén, Matilda Leijman och Titti Mossberg - grattis till er! 

Idag skriver Sydsvenskan om Titti och Lovisa i ett fint reportage, läs det!
https://www.sydsvenskan.se/2017-08-07/lundatjejerna-som-vill-bli-bast-i-europa 

Enda missen är väl att man inte hoppar trapets utan trampett. Det bjuder vi på.


Glad sommar!
2017-07-07 15:00
Så är den äntligen här, sommaren! Nu är det uppehåll i sommarträning och kansliarbete ett par veckor. Tack alla gymnaster, ledare och engagerade för en härlig vårtermin. Utan er - ingen förening!

Hösten schema är klart och alla grupper, tider och platser finns under Grupper och Priser här på hemsidan. Terminsstart sker v 36 för alla basgrupper. Tävlingsgrupper får besked via kansli och tränare men kan räkna med något tidigare terminsstart.

Till hösten inför vi successivt ett nytt bokningssystem där man kommer att betala sin plats direkt via hemsidan. Gymnaster som redan tränar hos oss kallas först, lediga platser läggs sedan ut på hemsidan att söka. Mer information om det kommer, håll utkik här och i mailboxen! 

Vi ses till hösten igen, då väntar föreningens första internationella arrangemang: Nordiska Mästerskapen.

Glad sommar!
Nyheter från våra grupper
 
Huvudsponsor
Gilla oss på Facebook!
Vi samarbetar med
Projekt