Huvudsponsor
Gilla oss på Facebook!
Vi samarbetar med
Projekt
Vi har platser kvar
2017-01-17 13:22
Hej

Nu har terminen dragit igång och vi har fått en del avanmälningar i sista sekund.
Därför finns det platser kvar i vissa grupper och jag skall nu påbörja intag av fler gymnaster från vår kö.

// Johanna - Kansliet

Välkomna Olivia och Kristoffer - våra nya anställda!
2017-01-09 21:01
Under julledigheten har LUGI Gymnastik rekryterat nya härliga förmågor!

Kristoffer Willysson börjar som utvecklingstränare på nivå 3, i stället för Lynn Kovic. Kristoffer kommer närmast från Hässleholm men har också varit aktiv i Helsingborg och har flera års träning och ledarskap i ryggen.

Olivia Lind har varit tränare hos oss i LUGI Gymnastik i flera år men blir går nu in på ett vikariat för Jasmin på nivå 4 och 5, med nivåansvar för nivå 5.

Till detta har vi Oscar Andersson, tränare på RM och ansvarig på tävlingssidan; Märta Dahlström, tränare och nivåansvarig på nivå 4. Jasmin Ghoreishi är föräldraledig men är normalt tränare på nivå 5 och USM.

Stort tack till Lynn Kovic för dina insatser på nivå 3 förra terminen!

VILKET SUPERGÄNG, det här kommer att bli bra!

Hoppfullt inför nya året
2017-01-08 13:26
Elin Gustafsson, kultur- och fritidsnämndens nya ordförande.
Kultur- och fritidsnämndens nya ordförande, Elin Gustafsson, har LUGI Gymnastik i åtanke. Vi hoppas på fortsatt bra dialog och konkret samarbete framöver. Läs artikeln med Elin på Sydsvenskans hemsida.
Nordiska mästerskapen i truppgymnastik annordnas i Lund 2017
2016-12-15 12:30
Efter de fina framgångarna på EM i Maribor ser vi fram emot de Nordiska Mästerskapen i trupp. Tävlingen går i Lund den 11 november2017 och Lugi GF står som arrangör.

Värdskapet för NM i trupp roterar mellan de nordiska länderna och nästa år är det alltså Sveriges tur.

 

– Vi ser fram emot att få arrangera ett NM i Sverige. Efter de fina framgångarna på EM i Maribor hoppas vi att intresset för mästerskapet blir stort. Vi har också fina erfarenheter att samarbeta med Lugi GF, inte minst efter SM-tävlingen i maj som blev ett mycket bra arrangemang både för de tävlande och publiken på plats eller för de som följde tävlingarna via Aftonbladet TV, säger Johan Fyrberg.


På NM deltar varje land med två föreningslag, som representerar landet. Vilka lag som tas ut till NM avgörs under SM. SM kommer i år vara en del av SM-veckan och går i Borås i början av juli.


– Vi i Lugi GF är otroligt stolta och glada över att vi fått förtroendet att organisera NM i truppgymnastik tillsammans med Gymnastikförbundet. Det är stort både för oss och för Lund och vi ska göra vårt bästa för att göra det till en härlig upplevelse för alla inblandade, säger Alessia Brommarco, Lugi GF.

Femteplats i RC1 Yngre och Ungdomscupen
2016-11-30 12:56
Den 26-27 november deltog Lugilaget 9-11 nivå 5 i RC1 yngre i Järfälla. Helgen innan tävlade USM.laget i Ungdomscupen i Sundsvall.

I RC1 startade hela 65 lag. Alla tjejerna i laget presterade riktigt bra och poängen räckte till en 5:e plats i kvalet. Under finalen lyckades de hantera tävlingsnerverna och slutade på 5:e plats. Vilken rysare ni bjöd på!

I Sundsvall inledde tjejerna starkt i kvalet och tog sig till final som fjärde lag. I finalen förbättrade de samtliga redskap och tog en imponerande femteplats!

STORT GRATTIS TILL TJEJERNA OCH STORT TACK TILL DERAS HÄRLIGA TRÄNARE!

LUGI Gymnastik erbjuder två anställningar som tränare
2016-11-30 11:07
Vikarierande tränare och nivåansvarig – Nivå 5 75% 
Vi söker en vikarie till Jasmin som går på föräldraledighet. Som tränare och nivåansvarig i nivå 5 ska du planera och genomföra träningen för grupper i nivå 5, som är en yngre tävlingsnivå. I tjänsten ingår även tränarskap för vårt USM-lag.

Du behöver vara kunnig inom truppgymnastik, med brinnande engagemang och mycket goda kommunikativa egenskaper. I tjänsten ingår förutom tränarskapet kommunikation med föräldrar, planering av vissa arrangemang tillsammans med dina kollegor, kvalitetsarbete inom nivån och i föreningen i stort.

Vikariatet är initialt på 6 månader med start vårterminen 2017.

Utvecklingstränare nivå 3, 30-50% 
Som utvecklingstränare i nivå 3 måste du vara kunnig i grundträning för gymnaster. Du ska planera och bedriva kvalitativ träning i merparten av föreningens nivå 3-grupper tillsammans med andra ideella tränare. Du ser till att nivån är hög och konsekvent i samtliga grupper även om du själv inte deltar på samtliga träningar.

För att passa som utvecklingstränare behöver du ha erfarenhet av gymnastikträning och ett stort intresse av att träna barn i sin mest utvecklingsbara ålder (5-10 år). Du behöver vara duktig på kommunikation och på att planera och organisera. 

Tjänsten omfattar 30-50 procent beroende på önskemål, med start VT17. 

Hör gärna av dig till oss om du har frågor som berättar vi mer.

Välkommen in med din ansökan till emma.gliveson@gmail.com, senast 18 dec

Nyheter från våra grupper