Anmälan till Lugi Gymnastik

Hej!


Fr o m 27 januari 2023 anmäler du dig till Lugi gymnastik, här. Du kommer sedan att kunna boka en plats endast via den sidan när vi öppnar bokningar till nya grupper. Om du registrerar dig i formuläret nedan kommer du inte finnas i vårt aktuella medlemssystem, KanslietOnline. Du och ditt barn får förtur om du som förälder kan tänka dig att hjälpa till som ledare. Skriv en notering om det i kommentarsfältet, så kontaktar vi dig!


Med vänliga hälsningar,

LUGI GYMNASTIK


Genom att anmäla ditt barn till Lugi Gymnastik godkänner du att vi använder uppgifterna enligt dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) se användarvilllkor. 


Du godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Lugi Gymnastiks officiella hemsida. Om du inte vill att vi publicerar den här sortens uppgifter ber vi dig meddela detta, antingen i kommentarsfältet i anmälan eller via mail till i lugigymnastik@gmail.com. Du kan också kryssa i rutan längst ner till höger om ditt barn inte vill vara med på foto.

Steg 1 av 3 - Fyll i formuläret
Personuppgifter
PersonNr * -  
Kön* Man   Kvinna
Förnamn *  
Efternamn *  
Adress *  
Postnummer *  
Ort *  
Mobiltelefon *  
E-post 1  
Allergi/ 
Matval  
Kommentarer  
Målsman 1 personuppgifter
Namn *  
E-post *  
Telefon *  
Målsman 2 personuppgifter
Namn  
E-post  
Telefon  
Jag tillåter inte foto

Formuläret är producerat av SportAdmin - För oss som älskar sport