Anmälan till Lugi Gymnastik

Hej!


Här anmäler du dig till Lugi gymnastik. Fyll i formuläret nedan så registreras du i vårt kösystem direkt. Så fort det finns en plats ledig meddelar vi dig via e-post.


Dessvärre har vi ganska lång kö. Du och ditt barn får förtur i kön om du som förälder kan tänka dig att hjälpa till som ledare. Skriv en notering om det i kommentarsfältet, så kontaktar vi dig!Med vänliga hälsningar,

LUGI GYMNASTIK


Genom att anmäla ditt barn till Lugi Gymnastik godkänner du att vi använder uppgifterna enligt dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) se användarvilllkor. 


Du godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Lugi Gymnastiks officiella hemsida. Om du inte vill att vi publicerar den här sortens uppgifter ber vi dig meddela detta, antingen i kommentarsfältet i anmälan eller via mail till i lugigymnastik@gmail.com. Du kan också kryssa i rutan längst ner till höger om ditt barn inte vill vara med på foto.

Steg 1 av 3 - Fyll i formuläret
Personuppgifter
PersonNr * -  
Kön* Man   Kvinna
Förnamn *  
Efternamn *  
Adress *  
Postnummer *  
Ort *  
Mobiltelefon *  
E-post 1  
Allergi/ 
Matval  
Kommentarer  
Målsman 1 personuppgifter
Namn *  
E-post *  
Telefon *  
Målsman 2 personuppgifter
Namn  
E-post  
Telefon  
Jag tillåter inte foto

Formuläret är producerat av SportAdmin - För oss som älskar sport