SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LUGI GYMNASTIK
UTVECKLING GEMENSKAP GLÄDJE

När och hur flyttar gymnasten till nästa nivå?

Nivåerna är kunskapsbaserade. När gymnasten kan övningarna på sin aktuella nivå tillräckligt bra är det dags att gå vidare till nästa. När man fyllt 5 år är det dags att flytta från Bamsegympa till barngrupp 5-6 år. Denna flytt sker automatiskt inför höstterminen, ditt barn kommer att erbjudas plats i en barngrupp.

 
Flytt mellan nivå 1 och 2 sker automatiskt efter en termin på nivå 1 under förutsättning att ledig plats finns på nivå 2.
Flytt från nivå 2, 3, 4 och 5 sker i samråd med tränaren och nivåansvarig. Huvudledaren ansvarar för att kontakta gruppen för nästa nivå och meddelar gymnasten inför flytten. Flytt kan ske även under terminens gång. 
 
Från nivå 5-8 flyttas gymnasterna efter ålder, kunskap och motivation. Under en termin får den totala närvaron inte understiga 85 %, det är 100 % närvaro som gäller för friståendeträningarna med undantag om gymnasten är sjuk eller bortrest. 
 
 
 
 
 
Följ oss på Instagram och Facebook
Vi samarbetar med
Projekt