SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LUGI GYMNASTIK
UTVECKLING GEMENSKAP GLÄDJE

När och hur flyttar gymnasten till nästa nivå?

Nivåsystemet är framtaget för att ge gymnasten möjlighet att utvecklas på individuell nivå efter ålder och mognad. Vi följer Svensk gymnastiks värdegrund Gymnastiken Vill baserad på Riksidrottsförbundets Idrotten Vill, idrottsrörelsens idéprogram. 

 
Flytt mellan nivå 1 och 2 sker automatiskt efter en termin på nivå 1 under förutsättning att ledig plats finns på nivå 2.
Flytt från nivå 2, 3, 4 och 5 sker i samråd med tränaren och nivåansvarig. Huvudledaren ansvarar för att kontakta gruppen för nästa nivå och meddelar gymnasten inför flytten. Flytt kan även ske under terminens gång. 
 
Från nivå 5-8 flyttas gymnasterna individuellt efter gymnastisk nivå, motivation och ålder. Under en termin får den totala närvaron inte understiga 85 %, det är 100 % närvaro som gäller för friståendeträningarna med undantag om gymnasten är sjuk eller bortrest. 
 
 
 
 
 
Följ oss på Facebook Instagram och LinkedIn
Vi samarbetar med
Projekt