SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LUGI GYMNASTIK
UTVECKLING GEMENSKAP GLÄDJE

Hitta till Hjördishallen och Bubblan
2022-09-20 13:28
Hjördishallen

Snart börjar träningen i Hjördishallen och ni är många som undrar var den ligger och hur man hittar dit. Även namnet "Bubblan" har börjat dyka upp här och var i mail och till vardags. Bubblan är den gymnastiksal som ligger i anslutning till den stora truppgymnastikhallen (även kallad Hjördis) och alltså i samma byggnad. Adressen är Kanaltorget 1, och på Google Maps kan man söka på Hjördishallen. Hallen ligger där Råbylundsvägen möter Prästavägen. 

HITTA HIT

 

Uppdaterad information gällande "Råbylund - tillträde till Hjördishallen" från Serviceförvaltningen i Lunds Kommun (1/11-2022)

"Det har varit och föränderligt och förändras fortfarande kring infarten till hallen. Bifogad skiss visar att alla såväl gående, cyklande och gående från tillfällig parkering måste komma in från sydvästra hörnet där en planka skruvas av på parkeringsräcket. Nytt staket har kommit upp i går kväll så att det är tydligare att Råbylundsvägen är avstängd.
 
Ingen får leta sig in från öster över skolgården som det är nu.

Skiss på området

 

Vår nya postadress:

Lugi Gymnastik

Kanaltorget 1

224 88 LUND

 

Nu är fasaden på plats
2022-01-06 16:05

Det var ett tag sedan vi informerade om hur det går med bygget av nya trupphallen. Positiva nyheter är att det går framåt som ni kan se! Taket är på plats och fasaden börjat ta form. I föreningen har vi skapat en grupp som vi kallar "Framtidsgruppen" som arbetar med hur föreningen ska organiseras när vi flyttar in i nya hallen. Det kommer att skapa unika möjligheter för föreningen, alla gymnaster och ledare. Kansliet kommer att flytta in i nya hallen och bli en hubb för hela föreningen och vi kommer hålla kurser och läger, kollo och tävlingar i den nya hallen som vi snart kommer kunna avslöja namnet på. 

Vi har varit på besök
2021-09-19 17:42
Delar av grophallen

Vi har varit på besök på Södra Råbylund där hallen bygget nu har kommit en bit. Grunden är gjuten och groparna likaså, taket är på plats och man kan se att hela byggnaden börjar ta form. Efter en guidad tur tillsammans med Tomas Hammargren, projektledare på Serviceförvaltningen och Kristoffer, platschef på Servicekuben så var vi mer än nöjda med resultatet. Det ska bli spännande att se allt växa fram och redan nu kan vi föreställa oss hur det kommer att se ut. 

Grunden tar form
2021-07-01 11:09

Här kommer en liten uppdatering på hallen! Grunden är gjuten och pelarna är på plats. Ska bli spännande att se hur långt de kommit när vi kommer tillbaka efter semestrarna. 

Nu gjuts grunden
2021-05-23 18:57
Nu gjuts groparna

Som ni kan se på bilden börjar det hända saker på byggplatsen. Grunden håller på att gjutas och vi tror att det är groparna som vi ser på bilden! Känns som att det går framåt. 

De har börjat gräva nu!
2021-04-22 19:51
 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Lugi Gymnastik, 16/01 15:05 
Lugi Gymnastik, 14/01 12:05 
Lugi Gymnastik, 20/12 11:41 
Lugi Gymnastik, 16/12 12:02 
Lugi Gymnastik, 17/11 00:45 
 
Följ oss på Facebook Instagram och LinkedIn
Vi samarbetar med
Projekt