SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LUGI GYMNASTIK
UTVECKLING GEMENSKAP GLÄDJE

Lugi gymnastik söker utvecklingstränare
2021-10-01 16:07

Lugi gymnastik söker utvecklingstränare nivå 3-4. Tjänsten omfattar 80 procent, tillsvidare anställning.

 

Lugi gymnastiks nivåsystem sträcker sig från nivå 1 (nybörjare) till nivå 8 (SM-gymnaster). På nivå 3 och 4 läggs grunden för gymnasternas fortsatta utveckling som tävlingsgymnaster. Som utvecklingstränare på främst nivå 3 och 4 ska du planera och bedriva kvalitativ gymnastikträning på schemalagd tid med utgångspunkt i föreningens träningsstege och se till att nivån är hög och konsekvent i samtliga grupper även om du själv inte deltar på alla träningar. Du ska även arbeta administrativt med träningsplanering och träningsmaterial på nivå 3 och 4.

En spännande och utmanande del av arbetet är även att i samarbete med sportchef, verksamhetschef och övriga anställda vara med att utveckla föreningen både gymnastiskt och organisatoriskt, inte minst inför flytten till vår nya hall som kommer stå klar augusti 2022.

 

För att passa som utvecklingstränare behöver du ha erfarenhet av gymnastikträning på olika nivåer och ett stort intresse av att träna barn och ungdomar. Du behöver vara duktig på kommunikation och samarbete och på att planera och organisera. 

 

Skicka in din ansökan till: lugitavling@gmail.com senast den 31 oktober. 

Vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

 

Arbetsbeskrivning utvecklingstränare nivå 3-4.pdf

 

Besök gärna vår hemsida: www.lugigymnastik.se 

Ledare till Bamsegympa sökes!
2021-08-25 11:21

Bamsegympaledare

 

Vi behöver fler ledare till Bamsegymnastiken i Lund och Hjärup.

 

Bamsegympa är en rolig och allsidig motorisk träning för de allra minsta i åldern 3-5 år. Föräldrar och barn tränar tillsamman, barnen får prova på olika sätt att röra sig och använda kropp och knopp! Att krypa, åla, rulla och kanske uppleva lyckan i att göra sin första kullerbytta - det är Bamsegympa. Svenska Gymnastikförbundet har skapat ett koncept med färdiga redskapsbanor, stationsträningar, lekar och danser.

Läs mer om Bamseledare på http://www.gymnastik.se/Barn/Bamsegympa/

Du får gå utbildningen, som genomförs av Gymnastikförbundet. Lugi Gymnastik står för kostnaden om du blir ledare i en Bamsegrupp. Åldersgräns: Från det år du fyller 15 år, deltagare som vill bli hjälpledare får gå kursen från det år de fyller 13. Våra nuvarande Bamsegrupper med tider och platser finns på hemsidan och vi startar gärna fler grupper då många barn står på väntelista.

 

Bamseledarutbildning

När: Lördag den 18 september kl 08-14

Var: Vårfruskolan i Lund

Välkommen med din anmälan snarast till:

lugigymnastik@gmail.com och märk mailet "Bamseledare"

Sommarkollo i Fågelhallen
2021-07-28 10:29

Lugi Gymnastik ordnar dagläger i Fågelhallen i Lund under v 31. 

Kollot är för barn och ungdomar som är 7–17 år. Hallen är anpassad speciellt för gymnastik, har mjuka höj- och sänkbara skumgummigropar och trampolin! 

 

Gymnasterna delas upp i mindre grupper efter kunskapsnivå, så att alla får träna på sin nivå. Dagarna kommer att ägnas åt gymnastikträning och lek både inne och ute med Fågelhallen som utgångspunkt, ta med lämpliga kläder och gymnastikskor för utomhus.

Ta även med egen matsäck till lunch, frukt och vattenflaska!  All mat kommer vi att äta utomhus, ingen mat eller dryck får tas in i hallen.

 

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och om dessa ändras kommer vi att anpassa eller ställa in våra träningar.

OBS Endast gymnaster och tränare får vistas inne i hallen och omklädningsrummen. Föräldrar, syskon och övriga får vänta utanför. För att undvika smitta är dessa råd viktiga:

  • tvätta händerna
  • stanna hemma vid förkylningssymptom, hosta, halsont eller feber.
  • dela inte vattenflaska, vi håller speciella vattenpauser
  • undvik närkontakt, kramar och ”high five”

Plats: Fågelhallen (Fågelskolan, Gässlingavägen 21, Lund)
Tid: Kl. 09-15
Kollovecka 31: 2/8-6/8, PRIS: 250 kr/dag

Huvudledare; Isabella Garpeus, igarpeus@gmail.com

Anmälan görs via följande bokningslänk:

https://sportadmin.se/hemsida/form/form2.asp?F={0B5E1F62-F8DF-4BF6-91D9-ACA664403CA6}

OBS vi har begränsat antalet platser, först till kvarn!

Vi ser fram emot roliga dagar med gymnastik, lek, tävlingar, skratt och bus!

VARMT VÄLKOMNA!

Lugi Gymnastik

Sommaruppehåll
2021-07-12 16:25

Så är den äntligen här, sommaren!

Nu håller kansliet stängt ett par veckor. Vi är tillbaka den 28 juli. Tack alla gymnaster, ledare och engagerade för en härlig vårtermin. Utan er - ingen förening!

Höstens schema är klart och alla grupper, tider och platser finns under Grupper och avgifter här på hemsidan. Terminsstart sker v 36 för alla basgrupper. Tävlingsgrupper får besked via kansli och tränare men kan räkna med något tidigare terminsstart.

 

Gymnaster som redan tränar hos oss kallas först, lediga platser läggs sedan ut i vårt bokningssystem. Mer information om det kommer, håll utkik här och i mailboxen! 

Glad sommar!

Anki & Jasminka

Kansliet på Lugi Gymnastik

Sommarhälsning från vår ordförande
2021-06-21 11:04
Dans kring midsommarstång

Hej alla i Lugi Gymnastikförening!

 

Snart dags att fira midsommar i "frihet" efter mer än ett års restriktioner på grund av pandemin som fått konsekvenser för oss alla, privat och i vår förening Lugi Gymnastik.

 

Det har påverkat alla i vår verksamhet, inte minst våra aktiva gymnaster, ledare/tränare, anställda och styrelse.

 

Men jag är väldigt glad att nu kunna konstatera, att ni alla med gemensamma krafter såg till att ”Vi ställde om - Vi ställde inte in" och det har varit fantastiskt för mig personligen som på avstånd och i digitala möten kunnat följa verksamheten. 

 

Just nu är kolloverksamheten igång, många gymnaster kommer att fortsätta träna i någon form och jag hoppas innerligt att vi kan öppna upp vår verksamhet för fullt HT21, utan några som helst restriktioner.

 

Och bakom knuten så kan vi nu börja ana den nya "Hjördishallen" på Råbylund dit vi kommer att flytta en stor del av vår verksamhet från HT22. Ni som inte varit där - ta gärna en tur ner och kika på bygget.

 

Men först ska vi passa på att fira midsommar och unna oss lite sommarledighet.

Midsommar i Sverige är av tradition knuten till dans kring midsommarstången. Tillsammans skuttar vi runt till "Små grodorna" iklädda blomsterkransar. Hur det än blir så kommer midsommarafton för mig personligen att innehålla en sillabit med nypotatis och tillhörande drycker och en tallrik med jordgubbar. 

 

Jag hoppas att ni alla ska få möjlighet att njuta av vår svenska sommar när den är som bäst och att vi till hösten ska ses med fulladdade batterier och med förenade krafter fortsätta utveckla vår verksamhet.

 

Varmaste sommarhälsningar

Bertil

 

Bästa resultatet någonsin för Lugi
2021-06-14 20:10
6A och 6C med tränare på Lingvallen

I helgen tävlade Lugi med tre lag på UC (ungdomscupen), som motsvarar USM, som inte gick att genomföra pga pandemin. Två lag från gruppen 6A tävlade i damklassen och ett lag från 6C tävlade i mixedklassen. Förra helgen var lagen uppe på Lingvallen för att filmade sina tävlingsvarv som sedan sändes live i helgen via gymnastikförbundets Youtubekanal. Ni kan gå in och se tävlingen på följande länk UC2021

 

I damklassen tävlade hela 40 lag och Lugi GF knep bronset med högsta poängen i tumbling 15.300 och totalpoängen 43.470. Lugi GF lag 1 kom på en finfin 25:e plats med poängen 38.670. Länk till resultaten Resultat UC2021

 

Lite senare tävlade 6C med ett lag i mixedklassen och tog hem bronset med en fantastisk utförandepoäng i tumbling på 8.15 och en totalpoäng på 39.570.

 

Två brons till Lugi gymnastik Lugi gymnastik är den bästa placeringen någonsin och vi är så stolta och glada över gymnasternas fina resultat. Härligt att se glädjen och sammanhållningen i lagen och det känns som vi har tagit ett stort kliv framåt på många plan med så många  gymnaster på SM-stegen. Vi riktar även ett stort tack till alla tränare som gör ett fantastiskt jobb. 

 

Stort grattis till ala grymma gymnaster och tränare!

 

 

 

 

Nyheter från våra grupper
Projekt: Nya hallen, 19/09 17:42 
Projekt: Nya hallen, 01/07 11:09 
Projekt: Nya hallen, 23/05 18:57 
Projekt: Nya hallen, 22/04 19:51 
 
Följ oss på Instagram och Facebook
Vi samarbetar med
Projekt