SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LUGI GYMNASTIK
UTVECKLING GEMENSKAP GLÄDJE

Kallelse till årsmöte Lugi Gymnastik
2022-01-14 13:49

Välkomna till LUGI Gymnastiks årsmöte!

 

Tisdagen den 15 februari 2022 med början kl 18.00.

Mötet kommer att hållas på plats i Idrottshallen vid Högevallsbadet, konferensrum/cafeteria (på vån 2), Högevallsgatan, 222 29 Lund eller digitalt via Microsoft Teams. Beroende på vilka restriktioner som gäller vid tillfället.

Föranmälan med din e-postadress krävs, den skickas senast 2 dagar före mötet till lugigymnastik@gmail.com med ämne "Årsmöte".

 

Stående dagordning årsmöte:

1. Frågan om mötets behöriga utlysande;

2. Fastställande av dagordning;

3. Val av mötesordförande;

4. Val av mötessekreterare;

5. Val av två justeringspersoner, tillika rösträknare;

6. Verksamhetsberättelse för det gångna verksamhetsåret;

7. Revisorerna berättelse för det gångna verksamhetsåret;

8. Fastställande av balans- och resultaträkning;

9. Frågan om ansvarsfrihet för styrelsen för det gångna verksamhetsåret;

10. Fastställande av antal styrelseledamöter och suppleanter;

11. Val av föreningens ordförande för det kommande verksamhetsåret;

12. Val av föreningens kassör för det kommande verksamhetsåret;

13. Val av föreningens övriga styrelseledamöter och suppleanter för det kommande verksamhetsåret;

14. Val av två revisorer för det kommande verksamhetsåret;

15. Val av revisorssuppleanter för det kommande verksamhetsåret;

16. Fastställande av medlemsavgifter;

17. Val av ordförande och två ledamöter att utgöra föreningens valberedning under det kommande verksamhetsåret.

18. Till mötet av styrelsen hänskjutna frågor;

19. Motioner från medlemmar som inkommit till styrelsen minst trettio dagar före mötet.

20. Övriga ärenden, varom beslut ej kan fattas.

 

Emma Gliveson är sammankallande i valberedningen, meddela emma.gliveson@gmail.com, om du är intresserad eller har något förslag på ny ledamot i styrelsen.

 
 
Vårterminen 2022 är igång!
2022-01-12 15:30

Vi ser framemot en spännande och rolig termin med mycket gympa. Tävlingsgrupperna startade förra veckan och från måndag den 17 januari startar alla våra basgrupper.

Tyvärr är smittspridningen stor, vi alla måste ta ansvar och följa myndigheternas rekommendationer. Det innebär bland annat att antalet personer i gympahallarna är begränsat. Vi kommer att träna som vanligt med undantag av att vissa Bamsegrupper får begränsad träning. För Covid-19 gäller följande information:

Vi följer kontinuerligt uppdaterad information från folkhälsomyndigheten och gymnastikförbundet. Vi anpassar oss efter de rekommendationer som folkhälsomyndigheten och regeringen ger och tillsammans tar vi alla ansvar genom att:

  1. tvätta händerna innan och efter träningen
  2. undvika träningen om man uppvisar förkylningssymptom, hosta, eller andra relevanta symptom, även lindriga.
  3. inte dela vattenflaska
  4. undvika närkontakt
  5. undvik att peta i ansiktet, näsan och ögonen
  6. anmäla sjukdom

Om någon insjuknar av påvisad covid-19 i gruppen ska kansliet, lugigymnastik@gmail.com samt gruppens huvudledare informeras. Träningen fortsätter som vanligt för alla som är symtomfria. Läs följande informationsblad om någon i din närhet eller i hushållet har testats positivt för covid-19 vad som gäller.

Information till dig som haft nära kontakt (ej hushållskontakt) med en person med covid-19

Vi hänvisar till Smittskydd Skånes informationsblad

Information och förhållningsregler till hushållskontakter

Vi hänvisar till Smittskydd Skånes informationsblad

Trots situationen är vi positiva och hoppas på att se många glada och friska på träningarna framöver!

Vi har också en sida här på vår hemsida där vi lägger upp information gällande covid-19.

Vi närmar oss julen – och med den ett nytt år
2021-12-20 10:00

Julen är vår stora familjehögtid, vi ges möjlighet att stanna upp, tid till eftertanke och reflexion, vi tänder ljus och samlas.

Även i år har vi i Lugi Gymnastik följt Folkhälsomyndighetens råd och RF:s direktiv för hur vi inom idrotten fått utöva vår verksamhet. Efterhand som många av oss blivit vaccinerade och smittotalen gått ned har inte bara träning utan också tävlingarna kommit igång här på höstkanten. Lugi Gymnastik har med stor framgång deltagit i flera av dem. Vi arrangerade i november vår traditionella Märkestagning där gymnasterna fick visa prov på sina färdigheter inför publik. Som avslutning fick våra Bamsegymnaster inta scenen och när Bamse i egen hög person dök upp så stod glädjen högt i tak.

Utan våra fantastiska ledare hade det inte varit möjligt att erbjuda våra 1300 gymnaster den kvalité på verksamhet som vi känner så stor stolthet över. Det är inte bara träning, utan också kamratskap, glädje, utmaningar och tävlingar som är en del av helheten.

Året 2022 kommer att bli väldigt betydelsefullt och utmanande. Den nya specialanpassade hallen för gymnastik kommer att stå klar på Råbylund under hösten. Dit går då flyttlasset för en stor del av vår verksamhet. Vi får helt nya förutsättningar och det kommer vi successivt att berätta om framöver. Det här inspirerar och ger en positiv framtidstro.

 

Ett stort och varmt tack till er alla i Lugi Gymnastik. Er vilja och ert engagemang kan inte nog uppskattas och ni är alla en stor trygghet för Lugi Gymnastiks framtid.

 

En God Jul och Ett Gott Nytt År!

Bertil Månsson

Lugigymnaster uttagna till landslagets bruttotrupp
2021-12-16 13:41
Märta Grelz, Klara Eggert, Bianca Lundberg, Viktoria Wernersson, Oskar Söderberg

Lugi gymnastik är mycket stolta över våra fem gymnaster som är uttagna till juniorlandslagets bruttotrupp. EM hålls i september 2022 i Luxemburg. Första bruttotruppslägret kommer att hållas på Lingvallen 7-9 januari. Vi vill även gratulera vår elittränare Hannes Vestberg som är uttagen till seniorlandslagets bruttotrupp. Under våren kommer landslagen, dam, herr och mixed i junior och senior väljas ut från bruttotruppen. 

Det är första gången Lugi gymnastik har så många gymnaster med i bruttotruppen och vi är otroligt stolta och önskar alla gymnaster ett stort lycka till i uttagningarna!

Märkestagningen en succé
2021-12-02 11:48
Gymnasterna körde hejaramsa inför märkestagningen

Lugigymnaster kämpade i Idrottshallen 1:a advent för att ta märken i 6 olika grenar. Det var 25 lag som testade sina kunskaper i vighet, styrka och snabbhet. Gymnasterna från 5 år upp till 14 år kämpade under ledning av sin tränare, medan kompisar och stolta föräldrar hejade och klappade på publikläktaren.

Genom att stå och gå på händer, gå ner i spagat/splitt, springa snabbt, hoppa hopprep och göra fällknivar fick gymnasten möjlighet att köpa ett märke - en färgglad rosett. Många tävlingstaggade gav allt och ville aldrig sluta. Lagen visade efter passets slut upp sina fristående eller danser som de övat på under terminen.

Bamsekalas med Bamsebesök

Efter märkestagningen var det Bamsekalas för våra allra minsta gymnaster. Gymnasterna som är mellan 3 och 5 år gjorde övningar vid 10 stationer och dansade tillsammans med en förälder och ledare. Gymnasterna gjorde kullerbyttor, ljushopp, gick på tå, hoppade som lille Skutt, balansgång med flera övningar.

Det var stor glädje och spänning när Bamse gjorde entré i Idrottshallen och dansade tillsammans med barnen. Efter kalaset fick Bamsegymnasterna diplom, teckning, kort, klistermärke, clementin och pepparkaka.

Gymnaster, föräldrar och tränare tillsammans skapar gemenskap och gör vår förening framgångsrik!

Snart är det dags & funktionärer sökes!
2021-11-22 21:38

Märkestagning och Bamsekalas – 28 november, kl 10-16 i Idrottshallen

 

Det börjar närma sig vårt efterlängtade arrangemang; Märkestagning, med efterföljande Bamsekalas.

Vi efterlyser dig som vill vara med och göra skillnad och kan ställa upp som funktionärer denna dag, det saknas en del fortfarande och utan er blir det svårt att genomföra dagen. Städ, cafeteria, försäljning av rosetter och återbruk. Anmäl dig till lugigymnastik@gmail.com

Vår föreningsprofil från Stadium finns på plats så att man kan se alla kläder och prova om man vill.

Köp och sälj gympakläder och gympadräkter i vårt återbruk. Märk det du vill sälja med namn, mobilnummer (för swish) och pris och lämna in på plan 2. Vill du ha tillbaka plagget så ber vi dig komma förbi och hämta det i Idrottshallen innan kl 16.00. Finns det kvar när dagen är slut så kommer det att tillfalla föreningen.

Bidra gärna med hembakat eller köpt fika som vi kan sälja i vår cafeteria på plan 2.

Här kan du se schema för deltagande grupper. Och kom ihåg, ta med dig släktingar och kompisar, det är fritt inträde!

Varmt välkomna!

 

Nyheter från våra grupper
Projekt: Nya hallen, 06/01 16:05 
Projekt: Nya hallen, 19/09 17:42 
Projekt: Nya hallen, 01/07 11:09 
 
Följ oss på Instagram och Facebook
Vi samarbetar med
Projekt