SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LUGI GYMNASTIK
UTVECKLING GEMENSKAP GLÄDJE

Snart är det dags för Vårcupen 2022!
2022-05-13 15:46

Rekordmånga lag har anmält sig till Vårcupen i år! Söndagen den 29 maj kl 9-18 är det heldag i Idrottshallen Högevall med Lugi Gymnastik.

Schema med tider och startordning kommer att läggas upp här på hemsidan så snart det är klart.

 

Vår föreningsprofil från Stadium finns på plats så att man kan se alla kläder och prova om man vill. Köp och sälj gympakläder och gympadräkter i vårt återbruk. Märk det du vill sälja med namn, mobilnummer (för swish) och pris och lämna in på plan 2. Vill du ha tillbaka plagget så ber vi dig komma förbi och hämta det i Idrottshallen innan kl 17.00. Finns det kvar när dagen är slut så kommer det att tillfalla föreningen.

Vi hoppas på mycket publik denna dag. Vi efterlyser därför också dig som vill vara med och göra skillnad och kan ställa upp som funktionär denna dag, det kan vara städ, cafeteria, försäljning av återbruk mm. Anmäl dig till lugigymnastik@gmail.com

Ni får gärna bidra med hembakat eller köpt fika som vi kan sälja i vår cafeteria på plan 2, lämnas in till cafeterian under dagen.

Inträde

Barn 0-5 år: gratis

Barn/undgom 6-15 år: 50 kr

Vuxna: 100 kr                                 

Vi tar emot betalning via swish

Som vanligt har vi öppet vår fina cafeteria.

 

Välkomna till Idrottshallen!

Silver till juniorlaget på Rikstvåan i Halmstad
2022-05-02 14:17
@juniorlaget

I helgen tävlade Lugi Rikstvåan i Halmstad, en tävling som tävlas på Code of Points  bedömningsreglemente och är en tävling med lag som tävlar på JSM-nivå, ålder 13 och uppåt. 

Juniorlaget låg etta efter en mycket bra kvaltävling med 2 pooler och 17 lag i Halmstad Arena. Åtta lag gick till final på söndagsmorgonen där alla tidigare resutat nollas. Laget genoförde ytterligare en mycket bra tävling och placerade sig på en mycket välförtjänt andraplats. Flera av gymnasterna tävlade på nya varv för säsongen och vi hade dessutom den högsta svårighetspoängen i både trampett och tumbling av alla deltagande lag. 

I kvalet hade vi tävlingens högsta trampettpoäng 14,85 och i finalen fick vi högsta tumblingpoäng med 15,60. Grattis juniorlaget!

Vad är det bästa med Lugi Gymnastik?
2022-04-06 20:07

Lugi Gymnastiks tränare, medarbetare och styrelse deltog den 26 mars i en workshop på Grand Hotel som handlade om vår Värdegund & trygg idrottsmiljö.

 

Under ledning av idrottsutbildarna RF-SISU Skåne diskuterades vad värdegrund betyder i vår förening och behovet av kunskap.

 

Resultat, idéer och önskemål som framkom under workshopen kommer att sammanställas och utvärderas. Vi kommer att gå från ord till handling.

 

Goda förutsättningar finns visade svaret, från 74 personer, på frågan ”Vad är det bästa med Lugi Gymnastik?”, det är framför allt Gemenskap och Glädje.

 

Tillsammans ska vi bli ännu bättre, ha roligt, må bra och utvecklas.

Sportdag med oss på Nova Lund den 27 mars
2022-03-22 12:56

Kom och träffa några av våra gymnaster, anställda, gympaföräldrar och styrelserepresentanter. På söndag den 27 mars har vi vår egen Sportdag på Nova Lund. Detta gör vi i samarbete med Sportlotteriet vars lotter våra gymnaster och deras föräldrar kommer att sälja på plats på köpcentret. Mellan kl 11.00-15.00 är vi på plats i Intersports gamla lokaler (mitt emot restaurangerna). En av våra tävlingsgrupper kommer att ha uppvisning och visa lite vad de kan. Vi kommer också att ha vår klädprofil från Craft/Stadium på plats för er som vill passa på att prova kläderna. 


Syftet med Sportdagar är att vi tillsammans med Sportlotteriet och Nova, skapa intäkter till föreningen, genom att vi på plats säljer en ny typ av skraplott, som är framtagen tillsammans med butikerna på Nova. Alla som köper lotten kommer att få ett femtiotal erbjudanden från butiker och restauranger, vilket skapar ett enormt mervärde och ger en otroligt lättsåld produkt. 
Kom och stötta vår förening och passa på att titta på lite truppgymnastik på plats, lottförsäljningen sker på hela köpcentret. 

 

Är du som gymnast eller förälder i vår förening intresserad av att hjälpa till och sälja lotter denna dag så hör av dig till vårt kansli; lugigymnastik@gmail.com 
Mer att läsa om Sportlotten finns här www.sportlotteriet.se 

 

Varmt välkomna!

Inställd träning 26 mars kl 9-14
2022-03-07 15:27

Hej!

All träning i Lugi Gymnastik är inställd lördag den 26/3 kl 9-14. Alla våra ledare kommer tillsammans med styrelsen delta i en workshop som handlar om vår värdegrund & trygg idrottsmiljö. Ledarnas medverkan är obligatorisk och en viktig del i ledarutbildningen i vår förening. Utbildningen sker på Grand Hotel i Lund och genomförs tillsammans med RF SISU´s idrottsutbildare.

 

Vi kommer att diskutera hur vi går från ord till handling. Värdegrunden får inte bara bli ett välformulerat dokument. Det är något som måste finnas med i vardagen, på träning, tävling, i omklädningsrummet eller när vi möts i det digitala rummet. Värdegrundsarbete handlar med andra ord om hur vi är mot varandra när vi möts i alla sammanhang. Tillsammans ska vi bli ännu bättre, ha roligt, må bra och utvecklas.  

 

Våra ledares delaktighet i workshopen är särskilt viktig i vårt fortsatta arbete för en ännu bättre och trygg förening.

 

Varmt välkomna alla ledare och styrelse!

Bertil Månsson
Ordförande Lugi Gymnastik

 

PS. Ledare i tre grupper som är på tävling har fått dispens den 26/3.

Nyanställda tränare!
2022-02-24 14:53
Julia Fransson, HC Vagning, Ella Magnusson

Vi är stolta över att presentera våra nyanställda tränare.

 

Julia Fransson är anställd på heltid från 1:a januari som tränare friståendeansvarig på nivå 5-7.

Vi frågade Julia vad hon ser mest fram emot och hon svarade att det är få jobba med sporten hon brinner för och få vara med i utvecklingen av både föreningen och gymnasterna. 

 

Ella Magnusson är anställd som utvecklingstränare på nivå 3 och 4. Efter många år som gymnast och som ideell tränare i Lugi gymnastik, har Ella nu tagit steget över till en anställning. Ella fick frågan vad som ska bli mest spännande med den nya tjänsten och hon svarade att få vara med och utveckla föreningen på den fina grund som redan finns med hjälp av sina erfarenheter. 

 

Hans Christian Vagning, även kallad HC, kommer att börja hos oss i Lugi som elittränare på heltid från den 1 september. Han kommer närmast från en mångårig anställning i ABGS och har även varit tränare för Sveriges landslag i truppgymnastik. HC ser fram emot flytten till Skåne och uppdraget att träna Lugis elitgymnaster. Välkommen till Lund och Lugi gymnastik!

 

Vi är väldigt stolta över den kompetens vi nu har i vår tränarstab och ser fram emot flytten till nya hallen.

 

 

 

Nyheter från våra grupper
Projekt: Nya hallen, 06/01 16:05 
Projekt: Nya hallen, 19/09 17:42 
 
Följ oss på Instagram och Facebook
Vi samarbetar med
Projekt