SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LUGI GYMNASTIK
UTVECKLING GEMENSKAP GLÄDJE

Luciacupen - en heldag i Hjördishallen 17 december
2022-12-03 12:10

Välkomna till Luciacupen 2022, klubbtävlingen för tävlingsgrupper på nivå 3-7


NÄR: Lördag 17 december
VAR: Hjördishallen, Lund
 
Tider med pooler och lag kommer att läggas upp när lottningen är klar. 
 
Ni får gärna bidra med bakat och köpt fika som vi kan sälja i vår cafeteria. Lussebullar brukar vara populära så här års. Som vanligt behövs även funktionärer till cafeterian, inträde, återbruk, lottförsäljning och städ. Vill du ställa upp så kan du redan nu anmäla dig till lugigymnastik@gmail.com Din insats är viktig och uppskattad. Passen brukar vara ca 2-3 timmar.
 
Vi ses den 17:e!
LUGI GYMNASTIK
Märkestagning och Bamsekul i Idrottshallen
2022-11-17 00:45

Välkomna till Märkestagning och Bamse-kul den 27 november, i Idrottshallen vid Högevallsbadet.

Våra gymnaster i åldrarna 5 till 14 år kommer att utmana sig själva och ta märken i 6 olika grenar. Grenar som att gå och stå på händer, styrka, snabbhet och flexibilitet. Några grupper kommer också att visa en dans eller ett friståendeprogram. Ledarna i våra grupper som har anmält sina lag kommer att skicka ut mer information när det närmar sig.

Detta börjar kl 10.00 och beräknas vara slut kl 14.00. Här kan du se schemat för dagen, så kan du se när det är dags att komma och heja på.

Efter märkestagningen är det Bamsekul för våra minsta gymnaster från kl 14.00-15.00. Då är alla våra Bamsebarn välkomna att delta på golvet med en förälder/anhörig. Det utlovas roliga banor, dans och lek. Några av våra Bamseledare kommer att vara på plats. 

 

Förutom våra fantastiska gymnaster på plats, kommer det att finnas lite annat smått och gott:

  • Återbruk; du kan sälja och köpa dräkter och andra gympakläder. Märk det du vill sälja med namn, telefonnummer och pris och lämna in uppe på plan 2.
  • Vår föreningsprofil med kläder från Stadium kommer att finnas så att man kan prova. Ett urval av våra tävlingsdräkter kommer också att finnas för provning.
  • Cafeterian kommer att vara öppen och där erbjuds som vanligt fika. Vill du bidra med hembakat eller köpt så tar vi tacksamt emot det, lämna in till cafeterian på plan 2.
  • Rosetter i olika valörer (guld, silver och brons) för märkestagningen kommer att finnas till försäljning.

För att allt detta ska vara möjligt behöver vi funktionärer till redskap, cafeteria, städ, försäljning av återbruk och rosetter. Anmäl dig redan nu till lugigymnastik@gmail.com Ett funktionärspass är ca 2 timmar.

En minnesvärd dag för gymnaster, familj och vänner, ALLA är varmt välkomna!

Kom och heja på, det är fritt inträde!

/LUGI GYMNASTIK

RegionFyran & RegionTrean i Lund
2022-11-08 11:09

Lugi Gymnastik arrangerar RegionFyran och RegionTrean i Idrottshallen i Lund den 13 november.

Kom och heja på våra två lag från Lugi Gymnastik. "Lugi 5A Lag Rosa" och "Lugi 5A Lag Silver" tävlar i RegionFyran med start kl 10.30 (defilering)

Inträde: Vuxna 80 kr. Barn/ungdom 6-15 år 40 kr. Barn under 6 år gratis.

 

Vill du själv delta under tävlingarna som funktionär så hör av dig till oss på lugigymnastik@gmail.com Kanske vill du bidra med något bakat till kafeterian som vi kan sälja under dagen. Detta kan lämnas i kafeterian på plan 2 från kl 8.00 och framåt.

 

RegionFyran och RegionTrean

Datum: 2022-11-13

 

Startordning förträning & tävling

Förträning RegionFyran

Tävling RegionFyran

Förträning RegionFyran&RegionTrean

Tävling RegionFyran&RegionTrean

 

Plats: Idrottshallen, Högevallsgatan 1, Lund

https://goo.gl/maps/kQedEYXG6ZD2 

 

Varmt välkomna!

Vi söker ledare i Lugi Gymnastik
2022-10-20 16:45

Ska du börja studera i Lund, eller är du tidigare gymnast, kanske är du förälder som vill bli ledare, alla är välkomna att höra av sig.

Vi behöver fler gymnastikledare framförallt till våra tävlingsgymnaster på nivå 3. Barnen är födda 2007-2010. 

Att bli ledare i Lugi gymnastik innebär att du får möjlighet att träna, leda och utveckla barn och ungdomar i truppgymnastik - en fantastisk erfarenhet!

Att vara ledare är en möjlighet till personlig utveckling, gemenskap och glädje. Vi hjälps åt med det mesta och har en väl fungerande förening med ett välutvecklat träningsprogram med allt från Bamsegymnastik, barngymnastik till tävlingsgymnastik på elitnivå. 

Som ledare får du:

- Möjlighet till utbildning och vidareutbildning 

- Ersättning

- Kläder 

- Åka på läger och tävlingar

- Vara med på arrangemang och klubbtävlingar

 

Välkommen att höra av dig till lugigymnastik@gmail.com

Tillfällig parkering Hjördishallen
2022-10-18 21:53

Viktig information till alla er som besöker Hjördishallen.

Tekniska förvaltningen i Lunds Kommun informerar oss om pågående arbete i området runt hallen:

 

"Från och med 19 oktober 2022 kommer Råbylundsvägen att vara avstängd mellan Sydöstra vägen och Geologvägen. Vi stänger av vägen för att kunna förlägga nödvändig infrastruktur så som el, VA, fiber samt för att kunna påbörja kanalkonstruktionen. Avstängningen kommer att pågå fram till påsk 2023.

Under tiden Råbylundsvägen är avstängd kommer vi iordningsställa en tillfällig parkeringsplats för er. Se bilden."


De hade försökt få till att parkeringen skulle vara gratis mellan kl. 16-22 för att underlätta för vår verksamhet, men kan tyvärr inte tillgodose detta då alla skolparkeringar i kommunen är betalparkeringar.
Det kommer kosta 5 kr/h 7–23 alla dagar och gäller fr o m onsdag 19/10.

Mer information finns på Lunds kommun hemsida.
Södra Råbylund | Lunds kommun

Lugis Viktoria Wernersson uttagen till EM
2022-09-09 12:00
Viktoria Wernersson 15 år

Lugigymnasten Viktoria Wernersson är uttagen till juniormixlandslaget i truppgymnastik och ska den 14-17 september representera Sverige i EM i Luxemburg. Sverige skickar sex landslag till Luxemburg, tre seniorlag och tre juniorlag i kategorierna dam, herr och mixed. Tio gymnaster, två reserver och två first in line från hela Sverige är uttagna i varje lag. Sverige är regerande mästare i nästan alla kategorier och vi hoppas på många medaljer även denna gång.

 

Vi träffade Viktoria för en liten intervju och frågade henne vad som varit den största lärdomen hittills med att träna med landslaget och hon berättar att det har varit att lära sig och inspireras av andra gymnaster i laget. Under de fyra landslagsträffarna har det varit mycket fokus på mental träning, att dela med sig till varandra av hur man tränar och vilket mindset man ska ha på träning och tävling. Viktoria tycker at hon fått med sig mycket hem till träningarna i Lund med laget 7A. Hon tycker att hon förändrats som gymnast och blivit mer mogen i hur man tar sig an en utmaning.

-Det är kul att tävla med gymnaster som alla har samma mål och vi har blivit jättetighta, säger Viktoria. 

 

Viktoria ser väldigt mycket fram emot att få tävla med landslaget och hennes personliga mål är att genomföra en så bra tävling som möjligt i kval och final och komma hem med fina minnen!

 

Vi kommer att följa Viktoria och de svenska landslagen under EM i Luxemburg, så håll utkik på våra sociala medier så får ni veta mer!

Instagram  @lugi.gymnastik

Facebook Lugi Gymnastik

Nyheter från våra grupper
Hjördishallen, 20/09 13:28 
Hjördishallen, 06/01 16:05 
 
Följ oss på Facebook Instagram och LinkedIn
Vi samarbetar med
Projekt