SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LUGI GYMNASTIK
UTVECKLING GEMENSKAP GLÄDJE

Kallelse till årsmöte Lugi Gymnastik
2023-01-16 15:05

Välkomna till LUGI Gymnastiks årsmöte!

 

Söndagen den 5 mars 2023 med början kl 18.00.

Mötet kommer att hållas på plats i teorirummet på 2:a vån i Hjördishallen, Kanaltorget 1, 224 88 Lund.

Föranmälan med din e-postadress krävs, den skickas senast 5 dagar före mötet till lugigymnastik@gmail.com med ämne "Årsmöte".

 

Stående dagordning årsmöte:

1. Frågan om mötets behöriga utlysande

2. Fastställande av dagordning

3. Val av mötesordförande

4. Val av mötessekreterare

5. Val av två justeringspersoner, tillika rösträknare

6. Verksamhetsberättelse för det gångna verksamhetsåret

7. Revisorerna berättelse för det gångna verksamhetsåret

8. Fastställande av balans- och resultaträkning

9. Frågan om ansvarsfrihet för styrelsen för det gångna verksamhetsåret

10. Fastställande av antal styrelseledamöter och suppleanter

11. Val av föreningens ordförande för det kommande verksamhetsåret

12. Val av föreningens kassör för det kommande verksamhetsåret

13. Val av föreningens övriga styrelseledamöter och suppleanter för det kommande verksamhetsåret

14. Val av två revisorer för det kommande verksamhetsåret

15. Val av revisorssuppleanter för det kommande verksamhetsåret

16. Fastställande av medlemsavgifter

17. Val av ordförande och två ledamöter att utgöra föreningens valberedning under det kommande verksamhetsåret.

18. Till mötet av styrelsen hänskjutna frågor

19. Motioner från medlemmar som inkommit till styrelsen minst trettio dagar före mötet.

20. Övriga ärenden, varom beslut ej kan fattas.

 

Emma Gliveson är sammankallande i valberedningen, meddela emma.gliveson@gmail.com, om du är intresserad eller har något förslag på ny ledamot i styrelsen.

Vårterminen 2023 är igång!
2023-01-14 12:05

Vi ser framemot en spännande och rolig termin med mycket gympa. Våra tävlingsgrupper startade kring trettonhelgen och från måndag den 23 januari startar alla våra basgrupper och Bamsegrupper. Ni som redan tränat med oss under hösten har automatiskt en plats till vårterminen och behöver inte göra en ny anmälan.

Lördag den 21 januari är träningen inställd i alla grupper eftersom samtliga tränare har gemensam utbildningsdag i Hjördishallen. Vi vill utbilda och utveckla föreningen tillsammans, det skapar gemenskap och glädje och är ett led i vårt värdegrundsarbete.

Då vi just nu är mitt uppe i ett byte av medlemssystem kan information om grupplacering dröja något, men vi jobbar på för fullt och tackar för ert tålamod. Grupper och tider kan förändras då vissa förutsättningar så som halltider, tränartillsättning och barnets ålder också ändras mellan terminerna. Vi hoppas att ni alla kommer att bli nöjda och fortsätter att träna med oss. Mer information om medlemssystemet och vår nya hemsida kommer att skickas ut.

Fr o m torsdag 12 januari är grusparkeringen vid Hjördishallen avgiftsbelagd, se p-skylt på plats med information. Har ditt barn eller du glömt något i Hjördishallen eller på något av våra arrangemang på andra platser så har vi kvarglömda kläder, vattenflaskor mm på plats under januari månad. Tävlingsdräkter för er som vill prova finns också. Tider då vi är på plats, se vår hemsida under ”KLÄDER”.

Vill du bli hjälpledare/ledare? Är du förälder och kan tänka dig att hjälpa till någon timme i veckan så får du gärna kontakta oss på lugigymnastik@gmail.com  och vill du bli ledare erbjuder föreningen utbildning.

Vi ses!

Glada gympahälsningar

LUGI GYMNASTIK

Julklapptips, kvarglömt och sportlotten
2022-12-20 11:41

Nu är det inte många dagar kvar till julafton och på Lugi Gymnastik håller vi på att förbereda oss för en ny termin som startar i januari. Men innan vi alla tar jullov så vill vi gärna dela med oss av lite smått och gott.

På torsdag och fredag denna vecka kommer jag att vara i Hjördishallen kl 15.00-17.00.

Då kan ni köpa vår fina gympapåse, den kostar 100 kr (ord pris 139,90) och nu finns det inte många kvar. Har ni glömt något i Hjördishallen eller på något arrangemang i Idrottshallen under 2022 så har vi en låda med kvarglömda kläder och vattenflaskor. Sakerna kommer att finnas kvar till den 30 januari, sen skänker vi det som ev är kvar till ”Återbruket” för försäljning. Vattenflaskorna kommer vi att slänga.

Stöd gärna vår förening genom att köpa sportlotten, dessa kommer också finnas till försäljning, de kostar 50 kr/styck. Läs mer här om många fina rabatter och vinstchanser som finns på lotten.  

Välkomna till Hjördishallen!

/Jasminka

Lugi Gymnastiks kansli

Julen står för dörren!
2022-12-16 12:02

Vår verksamhet har under året hämtat sig efter den pandemi som i alla avseende, under två års tid, påverkat vårt sätt att leva tillsammans. Inte minst idrottsrörelsen har fått känna av detta.

 

Att vi nu äntligen flyttat in och börjat etablera oss i Hjördishallen är en milstolpe och en förutsättning för att utveckla vår förening. Här har vi samlat en stor del av vår verksamhet till en helhet, med både Hjördishallen och Bubblan, samlingslokaler och kansli.   

 

Vi har idag ca 1 300 medlemmar i föreningen och många av dem har deltagit med våra lag i tävlingar lokalt, regionalt och nationellt med stor framgång men framförallt med glädje att få vara med och representera Lugi Gymnastikförening.

 

Under året har vi också gjort en verklig satsning på att bygga upp en organisation där vi nu känner att vi har möjligheter att utvecklas i alla avseende. Genom att nyrekrytera, bredda vår bas med möjlighet för alla att delta samt att utveckla vår elitverksamhet så vi har representationslag på alla SM-nivåer.

 

Vi har ett spännande nytt år, 2023, att se fram emot med den nya Hjördishallen, som nu utgör ”kärnan” i vår verksamhet.

 

Jag vill rikta ett stort tack till er alla för allt det arbete som vi tillsammans är involverade i, på träningar, tävlingar, arrangemang, utbildningar och styrelsearbete m m. Sammantaget bidrar detta till den glädje, gemenskap och utveckling vi känner över att vara en del i Lugi Gymnastik.

 

Jag hoppas att julhelgen ger oss alla möjlighet för återhämtning och tid tillsammans med våra närmaste och vänner.

 

GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR

Bertil Månsson

Luciacupen - en heldag i Hjördishallen 17 december
2022-12-03 12:10

Välkomna till Luciacupen 2022, klubbtävlingen för tävlingsgrupper på nivå 3-7


NÄR: Lördag 17 december
VAR: Hjördishallen, Lund
 
 
Ni får gärna bidra med bakat och köpt fika som vi kan sälja i vår cafeteria. Lussebullar brukar vara populära så här års. Som vanligt behövs även funktionärer till cafeterian, inträde, återbruk, lottförsäljning och städ. Vill du ställa upp så kan du redan nu anmäla dig till lugigymnastik@gmail.com Din insats är viktig och uppskattad. Passen brukar vara ca 2-3 timmar.
 
Vi ses den 17:e!
LUGI GYMNASTIK
Märkestagning och Bamsekul i Idrottshallen
2022-11-17 00:45

Välkomna till Märkestagning och Bamse-kul den 27 november, i Idrottshallen vid Högevallsbadet.

Våra gymnaster i åldrarna 5 till 14 år kommer att utmana sig själva och ta märken i 6 olika grenar. Grenar som att gå och stå på händer, styrka, snabbhet och flexibilitet. Några grupper kommer också att visa en dans eller ett friståendeprogram. Ledarna i våra grupper som har anmält sina lag kommer att skicka ut mer information när det närmar sig.

Detta börjar kl 10.00 och beräknas vara slut kl 14.00. Här kan du se schemat för dagen, så kan du se när det är dags att komma och heja på.

Efter märkestagningen är det Bamsekul för våra minsta gymnaster från kl 14.00-15.00. Då är alla våra Bamsebarn välkomna att delta på golvet med en förälder/anhörig. Det utlovas roliga banor, dans och lek. Några av våra Bamseledare kommer att vara på plats. 

 

Förutom våra fantastiska gymnaster på plats, kommer det att finnas lite annat smått och gott:

  • Återbruk; du kan sälja och köpa dräkter och andra gympakläder. Märk det du vill sälja med namn, telefonnummer och pris och lämna in uppe på plan 2.
  • Vår föreningsprofil med kläder från Stadium kommer att finnas så att man kan prova. Ett urval av våra tävlingsdräkter kommer också att finnas för provning.
  • Cafeterian kommer att vara öppen och där erbjuds som vanligt fika. Vill du bidra med hembakat eller köpt så tar vi tacksamt emot det, lämna in till cafeterian på plan 2.
  • Rosetter i olika valörer (guld, silver och brons) för märkestagningen kommer att finnas till försäljning.

För att allt detta ska vara möjligt behöver vi funktionärer till redskap, cafeteria, städ, försäljning av återbruk och rosetter. Anmäl dig redan nu till lugigymnastik@gmail.com Ett funktionärspass är ca 2 timmar.

En minnesvärd dag för gymnaster, familj och vänner, ALLA är varmt välkomna!

Kom och heja på, det är fritt inträde!

/LUGI GYMNASTIK

Nyheter från våra grupper
Hjördishallen, 20/09 13:28 
Hjördishallen, 06/01 16:05 
 
Följ oss på Facebook Instagram och LinkedIn
Vi samarbetar med
Projekt