Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
LUGI GYMNASTIK
UTVECKLING GEMENSKAP GLÄDJE

Upphandling av nya hallen klar!
2020-10-09 12:02
Nu är upphandlingen äntligen klar och kommunen har valt att skriva avtal med Servicekuben som totalentreprenör.
Viktig information om våra föreningskläder
2020-08-28 13:54

Hej!

Ni har kanske sett de nya kläderna på en och annan gymnast och tränare, eller kanske redan beställt själva? Vi vill ju självklart att alla som vill ska kunna beställa från vår fina föreningsprofil. Information om hur ni gör går att läsa på vår webbsida under "KLÄDER" 

https://www.lugigymnastik.se/sida/?ID=10037

 

Det är glädjande att du som medlem nu kan gå direkt in på Stadium.se 

https://www.stadium.se/foreningar och beställa det mesta ur vårt sortiment och leveranstiderna har dessutom förkortats avsevärt. För tillfället har Stadium problem med vissa produktsidor, det handlar om att föreningsloggor fallit bort. För att undvika att ni ska få plagg utan loggor ber vi er att inte lägga beställningar på dessa plagg för tillfället. Exakt när detta blir löst vet vi inte, men vi meddelar er när det har löst problemet och det går att beställa igen. Det går naturligtvis bra att beställa de plagg som har loggor. 

 

Viktigt! Glöm inte "stöd din förening" under mina sidor som klubbmedlem i Stadium (inloggad). 

 

Glada gympahälsningar!

Jasminka Gabretensaye

Klädansvarig på Lugi Gymnastik

Informationsbrev HT2020
2020-08-19 11:23
Hej föräldrar och gymnaster i Lugi gymnastik,

Snart är det terminsstart och vi ser fram emot att se er alla igen! Lugi gymnastik kommer att erbjuda träning inomhus och vi följer fortsatt Folkhälsomyndighetens rekommendationer vilket innebär följande:
- Den som är sjuk även med milda symtom, ska stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under träningspasset ska man gå hem direkt.
- Endast de som ska träna plus tränarna får vistas i hallen och omklädningsrummen. Föräldrar, syskon och övriga väntar utanför.
- Tvätta händerna innan ni går in i hallen.
- Dela inte vattenflaskor! Vi håller speciella vattenpauser.
- Det kommer inte vara tillåtet att äta inne i hallen. Se till att ni har ätit och bytt om till träningskläder innan ni kommer till träningen.
- Undvik nära kroppskontakt.
- Alla skor, ytterkläder och väskor lämnar man i om klädningsrummet. Inga värdesaker!
- Följ de speciella anvisningarna som finns uppsatta vid toalettbesök och vid användning av redskap.

Vänta gärna ombytta och klara utanför hallen så släpper tränarna in er. Vi har speciella rutiner för städning mellan varje träningsgrupp och kommer därför att sluta 5 minuter tidigare för att undvika trängsel.
Vi hoppas att detta ska fungera lika bra som förra terminen och att vi alla hjälps åt att ta ansvar och följa reglerna. 

Läs gärna uppdatering från Svenska Gymnastikförbundet

https://www.gymnastik.se/forforeningar/medicinsktstod/CoronavirusCOVID-19/

Hjärtligt välkommen till träningen i Lugi gymnastik!
Sommarhälsning från vår ordförande
2020-06-28 16:41

Mycket har ställts på sin spets!

Inledningen på 20-talet blev inte så ”glatt” som vi alla hoppats på när vi globalt ställdes inför

det faktum att ett nytt virus spreds som en pandemi över oss och konsekvenserna och hur vi skulle förhålla oss till detta var som att ”famla i mörkret”.

 

Idrotten blev i högsta grad drabbad i form av inställda träningar och tävlingar, permitterade tränare och ledare, uteblivna intäkter, ja vi befann oss i en helt unik situation som också påverkade Lugi Gymnastikförening.

 

Från den 20 mars så beslutade vi, efter att ha lyssnar till Folkhälsomyndighet och Förbund, att pausa inomhusträningen och i stället erbjuda möjligheter till begränsad träning utomhus. Från den 1 april så öppnade vi på nytt upp för inomhusträning i begränsad omfattning och med nya rutiner och efter hand har vi i allt större omfattning återgått till normal verksamhet.

 

Ett USM som vi skulle arrangerat den 5-7 juni fick ställas in liksom vår traditionsenliga Vårcup i Idrottshallen där våra yngre gymnaster, tillsamman med sina tränare, får tillfälle att visa upp sina ”färdigheter” för anhöriga.

 

Vårt mycket uppskattade sommarläger i Fågelhallen, under två veckor, har precis avslutats till stor glädje för deltagarna.  Därför kommer det att erbjudas en ny möjlighet att under ytterligare fyra dagar i augusti delta i sommarlägerverksamhet.

 

Jag har en stor förhoppning om att vi när vi ses igen i augusti kan ta oss an vår verksamhet under mera ”normala” former, där våra medlemmars rörelseglädje, i alla åldrar, är primärt och utvecklas på deras villkor.

 

Ett stort tack till alla i styrelsen, ledare, tränare, gymnaster och föräldrar att vi tillsammans, trots alla de prövningar vi ställts inför, kan se tillbaka på första halvåret 2020 med stor stolthet.


Ha en skön sommar så ses vi med förnyade krafter i augusti när verksamheten åter tar fart!

Varma sommarhälsningar,

Bertil Månsson 

Vi startar upp träningen igen med nya rutiner
2020-03-31 09:00
Bästa medlemmar!

Lugi Gymnastik kommer från och med onsdag den 1 april  att öppna hallarna för redskapsträning i begränsad omfattning och med nya rutiner. På Folkhälsomyndighetens inrådan om att fysisk aktivitet är bra för folkhälsan och att idrott och träning ska fortsätta, kommer vi att erbjuda träning för alla våra grupper. FHM rekommenderar främst träning utomhus vilket vi kommer att erbjuda alla grupper nivå 1-8.
Inomhusträningarna kommer att anpassas för att minska smittspridningen. 

Följande gäller:
    Den som är sjuk, även med milda symtom, ska stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under träningspasset ska man gå hem direkt.
    Endast de som ska träna + tränare får vistas i hallen och omklädningsrummen.          Föräldrar, syskon och övriga väntar på parkeringen.
    Dela inte vattenflaskor! Vi håller speciella vattenpauser, inga vattenflaskor inne i hallen.
    Det kommer inte vara tillåtet att äta inne i hallen. Vi kommer inte heller ha någon fruktpaus. Se till att ni har ätit och bytt om till träningskläder innan ni kommer till träningen
    Tvätta händerna innan ni går in i hallen.
    Undvik nära kroppskontakt 
    Alla skor, ytterkläder och väskor lämnar man i omklädningsrummet.
    Följ de speciella anvisningarna som finns skyltade vid toalettbesök samt användning av redskap.

Vi kommer att ha speciella rutiner för städning mellan varje träningsgrupp och därför har vi minskat träningstiden något för alla nivåer.
Senaste uppdateringen från Svenska gymnastikförbundet

Hälsningar
Styrelsen och ledningsgruppen 

Lugi gymnastik pausar träningen
2020-03-19 14:38
Hej bästa medlemmar!

Styrelsen i Lugi gymnastik har beslutat att pausa all träning inomhus från fredag den 20 mars tillsvidare. 

Efter Folkhälsomyndighetens besked om att det sker en ökad allmän smittspridning i landet har vi tagit beslutet att pausa verksamheten och på så vis bidra till att minska smittspridningen. Vi ser det som en solidarisk handling för att skydda våra äldre och de som är mer sårbara. 

Grunden till beslutet är även att våra anläggningar är trånga, dåligt ventilerade och vi är många i hallen samtidigt. Alla basgrupper,  Bamse, nivå 1 och 2 pausar helt. 

För att bibehålla den fysiska aktiviteten och föreningsgemenskapen kommer vi att erbjuda träning utomhus 1 gång per vecka för våra tävlingsgrupper, nivå 3-8. 

Ni kommer att bli kontaktade via mejl av tränarna till de olika grupperna med information om tid och plats. Inom kort kommer det även att finnas träningsprogram med instruktioner på hemsidan. Hjälp och påminn gärna era barn så att de gör sina övningar. 

Vi kommer att hålla er uppdaterade och meddelar så snart vi kan starta igen!

Ta hand om varandra!
Hälsningar Lugi gymnastik

Vi råder alla att:

  • tvätta händerna innan och efter träningen
  • undvika träningen om man uppvisar förkylningssymptom, hosta, eller andra relevanta symptom, även lindriga.
  • inte dela vattenflaska
  • undvika närkontakt
  • undvik att peta i ansiktet, näsan och ögonen
  • anmäla sjukdom

Nyheter från våra grupper
Projekt: Nya hallen, 09/10 11:58 
Projekt: Nya hallen, 03/09 10:44 
13-15 år 6C Mix , 10/07 23:09 
13-15 år 6C Mix , 13/06 22:58 
 
Följ oss på Instagram och Facebook
Vi samarbetar med
Projekt