Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
LUGI GYMNASTIK
UTVECKLING GEMENSKAP GLÄDJE
Föreningsdagar på Intersport Nova Lund
2019-09-10 14:52

Den 11/9-15/9 har medlemmar i Lugi gymnastik 25% rabatt på allt i butiken hos Intersport på Nova Lund.

Tag med Inbjudan till Intersport Nova som skickats ut till alla våra medlemmar eller visa upp den i din smartphone i kassan så erhåller du rabatten.


Alla medlemmar och tillhörande familj har alltid 10 procents rabatt på hela sortimentet på InterSport på Nova Lund. Rabatten gäller inte profilprodukter!


Höstterminen 2019 är igång!
2019-09-03 09:04
Denna vecka startar alla grupper och det ska bli en spännande termin för oss alla. Gymnastik är en fantastisk sport tycker vi! Trycket är stort och tyvärr kan vi inte ta emot alla som vill börja pga lokalbrist och ledarbrist. 

Vi behöver fler hjälpledare/ledare på nivå 1 & 2. Är du förälder och kan tänka dig att hjälpa till någon timme i veckan så får du gärna kontakta oss på lugigymnastik@gmail.com
Ingen erfarenhet behövs för att bli hjälpledare och vill du bli ledare erbjuder föreningen utbildning. 

Lov i Lund
2019-08-15 19:15

För andra gången denna sommar deltog LUGI gymnastik i Lunds Kommuns projekt Lov i Lund som går ut på att aktivera barn på spännande och roliga aktiviteter under sommarlovet.

Hundratals barn tog chansen att klättra i den stora hoppborgen, få ansiktsmålning, äta popcorn och köra gympa under 4 timmar. 

Denna gång var det fyra av våra duktiga ledare som hjälpte barnen att hoppa på såväl bräda som trampett och köra på luftgolvet.

Det var mycket glädje bland barn och vuxna. Stort tack till Stina, Lovisa, Hanna och Titilayo. 


LUGI Gymnastik söker tränare för anställning
2019-06-25 21:28
Vilka är vi?

Lugi gymnastik är en av Lunds största föreningar med ca 1400 gymnaster i alla åldrar. Vi tävlar i truppgymnastik och har 25 tävlingsgrupper på olika nivåer. Vi har en ny specialanpassad hall på väg som beräknas vara klar HT 2020. Det var också vi som stod som arrangörer för SM 2016 och NM 2017. Vill du veta mera kan du titta in på vår hemsida lugigymnastik.se


Vem söker vi?
Vi söker dig som vill vara med och bygga upp vår tävlingsverksamhet och träna och coacha gymnaster på SM-stegen.
Vi söker dig som brinner för truppgymnastik på elitnivå och tycker att det är inspirerande och utvecklande att arbeta med motiverade gymnaster. Du har breda kunskaper inom

gymnastik och erfarenhet av att coacha gymnaster på SM-stegen, landslagsnivå eller motsvarande.


Tillsammans med de andra tränarna ansvarar du för planering inför tränings och tävlingssäsongen. Tillsammans med övriga anställda är du med och utvecklar, kvalitetssäkrar och bygger upp föreningen. 


Vi uppskattar ansvarstagande, struktur och kvalitetsmedvetenhet. Du har ett positivt förhållningssätt och god samarbetsförmåga i möte med kollegor, gymnaster och föräldrar.

Vad krävs?

Erfarenhet av att träna gymnaster på elitnivå. Utbildning steg 3 eller motsvarande i tumbling och trampett. Du ska kunna uppvisa ett aktuellt utdrag från belastningsregistret.


Anställning

Tillsvidare anställning på 50-100%. Provanställning 3 månader med start 1 september 2019. 


Skicka ansökan till:
Alessia Bommarco
Verksamhetschef Lugi gymnastik
lugitavling@gmail.com


Annons tränare 2019.pdf »

Hiring Teamgym Coach.pdf »

Glad sommar önskar vår ordförande
2019-06-24 08:20

Hej allesammans!

Vinter och vår har sprungit förbi i ett raskt tempo och Lugi Gymnastik kan blicka tillbaka på första halvåret 2019 med stor glädje och tillförsikt tillsammans med 1 400 aktiva gymnaster, ledare och tränare. Och i bakgrunden finns ni där, föräldrar och anhöriga, som backar upp vår förening i alla sammanhang.


Under våren så har våra gymnaster också deltagit i tävlingar på alla nivåer. Vi arrangerade själva också, med stor framgång, en större tävling, Region 4:an och 5:an den 30-31 mars.

Den 19 maj samlades våra yngre gymnaster till den sedvanliga terminsavslutning, Vårcupen i Idrottshallen tillsammans med sina tränare och med föräldrar och anhöriga på åskådarplats som med sina applåder och tillrop fick gymnasterna att skina i kapp med solen.

Det är inte helt enkelt att lägga samman detta pussel av träningstimmar för våra ungdomar då vår verksamhet, enligt styrelsens uppfattning, prioriteras långt ner på listan när det gäller att få tillgång till tider i kommunens nya idrottshallar. Vi vill så klart kunna erbjuda ”gympa för alla” som vill vara med i vår förening, men måste konstatera att det finns ca 800 ungdomar, de allra flesta tjejer, som står i kö för att få vara en del av oss.


I väntan på en ny gymnastikhall, som är beslutad och nu håller på att projekteras, men där det känns som det går väldigt ”segt” för kommunen att få spaden i jorden så kommer vi ändå att till hösten fortsatt ha ca 1 450 ungdomar som kan delta i vår truppgymnastik allt från Bamsegympa upp till högsta SM-nivå.


Nu är det semestertider och det är dags för oss att ta en liten semesterpaus innan vi sätter igång till hösten igen.


Stort tack alla och jag hoppas att ni får en riktigt fin sommar!

Ordförande Bertil Månsson

GLAD SOMMAR!
2019-06-14 14:36
 
Nyheter från våra grupper
12-14 år 5A Pojkar , 14/06 15:48 
12-14 år 5A Pojkar , 06/06 15:39 
12-13 6B, 28/05 23:03 
12-14 år 5A Pojkar , 12/05 23:09 
12-14 år 5A Pojkar , 27/04 23:52 
 
Huvudsponsor
Gilla oss på Facebook!
Vi samarbetar med
Projekt