Tävlingsdräkt

När en gymnast tävlar för Lugi Gymnastik ska de använda föreningens anvisade tävlingskläder. Föreningen säljer inte tävlingsdräkterna utan dessa köps direkt hos Gympasport. Här ser ni tydligt vilken dräkt som används på respektive nivå, samt storleksguider. Vill du att din dräkt ska hålla länge är det viktigt att du följer tvättråden

Dräkterna sys upp på beställning varför det inte går att byta dem, var därför noggranna när ni beställer så ni får rätt storlek. Tänk på att dräkterna är väldigt små i storleken, det är därför bra att prova. 

Hos Gympasport finns förutom dräkterna även tåskor och bygelbyxor (till pojkar) att beställa. Kom ihåg att kolla med era tränare om vad som gäller.

Just nu finns det ett mindre antal dräkter för nivå 3 i lager i Täby och då skickas de oftast samma dag eller dagen efter att du beställt din dräkt.

Beställningar kan göras kontinuerligt men vår leverantör samlar ihop beställningarna.

15 februari, 25 mars, 25 april, 25 maj, 25 juni, 25 augusti, 30 september, 30 oktober och 30 november.

Detta för att effektivisera tillverkning och förkorta leveranstiden. Efter fastställda datum är det en leveranstid på cirka 4-5 veckor. Transportkostnader beror på vikt, men standardkostnaden är 55 kr (inklusive emballage och retur vid behov). Mindre paket 40 kr och större paket (över 1 kg 65 kr). Vi föreslår att ni är flera som beställer samtidigt, så kan ni spara lite på fraktkostnaden.

Har ni några frågor är ni välkomna att kontakta Jasminka på jasminka.ga@lugigymnastik.se