Nyheter

Grattis Oskar till Skånes idrottsledarstipendium 2024!

  • 8 maj 2024

image: Grattis Oskar till Skånes idrottsledarstipendium 2024!

Oskar Söderberg, 19 år, är både gymnast och ledare sedan fyra år. Idag är han tävlingsledare för föreningens pojkgrupp. Att dela framgångar och motgångar inom tävlingsgymnastik har gett Oskar erfarenhet att uppmuntra och stärka gymnasterna så att lagandan sätts i första rummet. Hans roll som förebild inom föreningen, som kille i en tjejdominerad sport, som lagkamrat och ödmjuk tränare, är han mycket uppskattad av både gymnaster, ledare och ledning.

Nu stundar studentexamen och Oskar fortsätter att träna själv och som ledare fortsätter han inspirera våra unga gymnaster hos Lugi Gymnastik.

Brons till 7B

  • 6 maj 2024

image: Brons till 7B

Under helgen deltog vårt rikslag 7B i WCT-tävling i Varberg på riksnivå 2/3. De hade en fantastisk dag där alla gymnaster var på gott humör och hade massor av laganda, samtidigt som de gymnastiskt också lyckades leverera en otroligt fin och säker prestation. De slutade med bronsmedaljer både i tumbling och trampett samt en 7:e och en 16:e plats på fristående av 24 lag. Dagen började med en tidig tågavgång men slutade med en taxi hem från Helsingborg mitt i natten, eftersom varken tåg eller bussar gick enligt planerna. Men inte ens det kunde dämpa det goda humöret hos våra fantastiska gymnaster! <3

 

Lycka till Ella!

  • 25 apr 2024

image: Lycka till Ella!

Idag tackar vi av Ella och önskar henne all lycka till på äventyret hon ska ut på och i framtiden. 

JNM-succé i helgen

  • 23 apr 2024

image: JNM-succé i helgen

JNM är över. Vi vill tacka alla som ställt upp och gjort tävlingen till ett minne för livet!  Tusen tack för er fantastiska insats. Vi har åstadkommit något magiskt tillsammans.  Lugigymnasternas fina dans på invigningen under temat #forlife satte standarden från början och det föll nog en och annan tår. 

Nordic Teamgym Championships for juniors

  • 20 apr 2024

image: Nordic Teamgym Championships for juniors

The competition has begun!

The teams are ready and our mascot is mingling. There are still some available seats if you are close by.