Nyheter

Nyårskollo 2024

  • 4 dec 2023

 

Save The Date!

Slutet av året börjar närma sig och vi i LUGI gymnastik ser fram emot att starta det nya året med ett BANG! 

Den 3:e - 5:e januari kommer vi att anordna vårt Nyårskollo 2024 i Hjördishallen.  Spara datumen i era kalendrar. Det kommer inom kort skickas ut mail med en anmälningslänk och mer info. 

 

 

 

Märkestagning 2023

  • 27 nov 2023

500 gymnaster deltog i årets Märkestagning i Bubblan och Hjördishallen. Gymnaster från nybörjare på nivå 1 till gymnaster på nivå 3 deltog. Dagen delades upp i tre pooler med sammanlagt 37 deltagande grupper, vilken fantastisk uppslutning! Det blev en härlig stämning i hallen med 1000 personer i publiken under dagens lopp som alla hejade på gymnasterna. Kafeterian och återbruket var öppen och våra medlemmar fick möjligheten att vara i Hjördishallen. 

I Bubblan visade gymnasterna upp vad vi tränar i en bana med sex stationer med tre olika nivåer. Gymnasterna kunde klara ett märke på brons, guld eller silvernivå, märken som man kan samla och jobba vidare på till nästa år. 

Tack till alla som hjälpte till och gjorde dagen fantastisk!

Jobba som ledare i Lugi Gymnastik

  • 20 okt 2022

Att bli ledare i Lugi gymnastik innebär att du får möjlighet att träna, leda och utveckla barn och ungdomar i truppgymnastik - en fantastisk erfarenhet!

Vi närmar oss julen – och med den ett nytt år

  • 20 dec 2021

Julen är vår stora familjehögtid, vi ges möjlighet att stanna upp, tid till eftertanke och reflexion, vi tänder ljus och samlas.

Även i år har vi i Lugi Gymnastik följt Folkhälsomyndighetens råd och RF:s direktiv för hur vi inom idrotten fått utöva vår verksamhet. Efterhand som många av oss blivit vaccinerade och smittotalen gått ned har inte bara träning utan också tävlingarna kommit igång här på höstkanten. Lugi Gymnastik har med stor framgång deltagit i flera av dem. Vi arrangerade i november vår traditionella Märkestagning där gymnasterna fick visa prov på sina färdigheter inför publik. Som avslutning fick våra Bamsegymnaster inta scenen och när Bamse i egen hög person dök upp så stod glädjen högt i tak.

Utan våra fantastiska ledare hade det inte varit möjligt att erbjuda våra 1300 gymnaster den kvalité på verksamhet som vi känner så stor stolthet över. Det är inte bara träning, utan också kamratskap, glädje, utmaningar och tävlingar som är en del av helheten.

Året 2022 kommer att bli väldigt betydelsefullt och utmanande. Den nya specialanpassade hallen för gymnastik kommer att stå klar på Råbylund under hösten. Dit går då flyttlasset för en stor del av vår verksamhet. Vi får helt nya förutsättningar och det kommer vi successivt att berätta om framöver. Det här inspirerar och ger en positiv framtidstro.

Ett stort och varmt tack till er alla i Lugi Gymnastik. Er vilja och ert engagemang kan inte nog uppskattas och ni är alla en stor trygghet för Lugi Gymnastiks framtid.

En God Jul och Ett Gott Nytt År!

Bertil Månsson

Lugigymnaster uttagna till landslagets bruttotrupp

  • 16 dec 2021
Märta Grelz, Klara Eggert, Bianca Lundberg, Viktoria Wernersson, Oskar Söderberg