Nyheter

Sportlovsläger!

  • 17 feb 2014
Två gånger är tradition, i alla fall när det kommer till LUGI Gymnastiks lovläger. Hela sportlovsveckan är det gymnastikträning i Fågelhallen både för medlemmar och nya nyfikna barn och ungdomar.
Som vanligt är det full rulle i hallen, veckan bjuder på redskapsträning och dans, pyssel och lek!

Ädlaste valör till 18+ på Englacupen

  • 15 feb 2014
8-9 februari var det dags för Englacupen på Lingvallen i Ängelholm. I år representerades LUGI Gymnastik av 18+ med ett lag i tumbling och ett i trampett. Laget bestod av både rutinerade pensionerade tävlingsgymnaster och nya gymnaster som tävlade för första gången. Helgen resulterade i mycket skratt, nervositet, lite sömn och finalplatser i båda redskapen.

Väl i final gick trampettlaget för guld och höjde svårigheten. Det blev några missar och guldet gick till Östra Torps GF men bronsmedaljen knep LUGI!

Tumblinglaget hade gått obesegrat genom kvalomgången och fortsatte sin strålande insats i finalen. En välförtjänt guldmedalj hänger numera runt halsen på stolta gymnaster.

Vi konstaterar återigen att pensionärer kan! Vi ses nästa år på Englacupen.

Sportlovsläger!

  • 10 feb 2014
Vill du prova gymnastik? Vi har fortfarande lediga platser på fredagen 21 feb, tingade till nybörjade som inte är medemmar. Skynda skynda!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vad ska du göra på sportlovet? Kom och träna gymnastik med oss!
LUGI Gymnastik ordnar dagläger vecka 8 i Fågelhallen i Lund. Hallen är anpassad speciellt för gymnastik, har mjuka  höj- och sänkbara skumgummigropar och trampolin!
NÄR?Måndag 17 feb kl. 9-15Tisdag 18 feb   kl. 9-15Onsdag 19 feb  kl. 9-15Torsdag 20 feb kl. 9-15Fredag 21 feb   kl. 9-15
VAR?Fågelhallen (Fågelskolan, Gässlingavägen 21 Lund)
HUR?Anmäl dig till kansliet på mail: lugigymnastik@gmail.com 
Ange namn, telefonnummer och vilka dagar du vill vara med. Du får bekräftelse och faktura tillbaka på mail. Du betalar 200 kr/dag. Om du är med alla fem dagarna ger vi rabatt och det kostar totalt 850 kr.
Totalt har vi 70 platser/dag så först till kvarn! Anmäl dig senast onsdag 12 februari.
Du tar med egen matsäck till lunch, gärna lite frukt till för-/eftermiddag och ett glatt humör :)
Vi ser fram emot roliga dagar med gymnastik, lek, tävlingar, skratt och bus!