Nyheter

LUGI Gymnastik söker tränare för anställning

  • 25 jun 2019
Vilka är vi?

Lugi gymnastik är en av Lunds största föreningar med ca 1400 gymnaster i alla åldrar. Vi tävlar i truppgymnastik och har 25 tävlingsgrupper på olika nivåer. Vi har en ny specialanpassad hall på väg som beräknas vara klar HT 2020. Det var också vi som stod som arrangörer för SM 2016 och NM 2017. Vill du veta mera kan du titta in på vår hemsida lugigymnastik.se


Vem söker vi?Vi söker dig som vill vara med och bygga upp vår tävlingsverksamhet och träna och coacha gymnaster på SM-stegen.
Vi söker dig som brinner för truppgymnastik på elitnivå och tycker att det är inspirerande och utvecklande att arbeta med motiverade gymnaster. Du har breda kunskaper inom

gymnastik och erfarenhet av att coacha gymnaster på SM-stegen, landslagsnivå eller motsvarande.


Tillsammans med de andra tränarna ansvarar du för planering inför tränings och tävlingssäsongen. Tillsammans med övriga anställda är du med och utvecklar, kvalitetssäkrar och bygger upp föreningen. 


Vi uppskattar ansvarstagande, struktur och kvalitetsmedvetenhet. Du har ett positivt förhållningssätt och god samarbetsförmåga i möte med kollegor, gymnaster och föräldrar.

Vad krävs?

Erfarenhet av att träna gymnaster på elitnivå. Utbildning steg 3 eller motsvarande i tumbling och trampett. Du ska kunna uppvisa ett aktuellt utdrag från belastningsregistret.


Anställning

Tillsvidare anställning på 50-100%. Provanställning 3 månader med start 1 september 2019. 


Skicka ansökan till:
Alessia Bommarco
Verksamhetschef Lugi gymnastik
lugitavling@gmail.com


Annons tränare 2019.pdf »

Hiring Teamgym Coach.pdf »

Glad sommar önskar vår ordförande

  • 24 jun 2019

Hej allesammans!

Vinter och vår har sprungit förbi i ett raskt tempo och Lugi Gymnastik kan blicka tillbaka på första halvåret 2019 med stor glädje och tillförsikt tillsammans med 1 400 aktiva gymnaster, ledare och tränare. Och i bakgrunden finns ni där, föräldrar och anhöriga, som backar upp vår förening i alla sammanhang.


Under våren så har våra gymnaster också deltagit i tävlingar på alla nivåer. Vi arrangerade själva också, med stor framgång, en större tävling, Region 4:an och 5:an den 30-31 mars.

Den 19 maj samlades våra yngre gymnaster till den sedvanliga terminsavslutning, Vårcupen i Idrottshallen tillsammans med sina tränare och med föräldrar och anhöriga på åskådarplats som med sina applåder och tillrop fick gymnasterna att skina i kapp med solen.

Det är inte helt enkelt att lägga samman detta pussel av träningstimmar för våra ungdomar då vår verksamhet, enligt styrelsens uppfattning, prioriteras långt ner på listan när det gäller att få tillgång till tider i kommunens nya idrottshallar. Vi vill så klart kunna erbjuda ”gympa för alla” som vill vara med i vår förening, men måste konstatera att det finns ca 800 ungdomar, de allra flesta tjejer, som står i kö för att få vara en del av oss.


I väntan på en ny gymnastikhall, som är beslutad och nu håller på att projekteras, men där det känns som det går väldigt ”segt” för kommunen att få spaden i jorden så kommer vi ändå att till hösten fortsatt ha ca 1 450 ungdomar som kan delta i vår truppgymnastik allt från Bamsegympa upp till högsta SM-nivå.


Nu är det semestertider och det är dags för oss att ta en liten semesterpaus innan vi sätter igång till hösten igen.


Stort tack alla och jag hoppas att ni får en riktigt fin sommar!

Ordförande Bertil Månsson

GLAD SOMMAR!

  • 14 jun 2019