Nyheter

LUGI anställer Gustaf Berggren som elittränare!

  • 28 apr 2015
Gustav kommer från GF Fram, har tränat lag där i många år, är med i herrlandslaget och kommer att träna lag på SM-stegen i LUGI. 

Engagemang när det är som bäst

  • 26 apr 2015
Idag arrangerade LUGI Gymnastik en föräldrautbildning för föräldrar som vill hjälpa till, men som känner sig osäkra på gymnastik. Femton stycken engagerade och vetgiriga föräldrar fick lära sig gymnastikens grunder, teknik, träningsupplägg och lite föreningskunskap. Nu är de redo att hoppa in i grupper och hjälpa till. 

Silvermedaljörer!

  • 15 apr 2015
9-10 år 4B kom på andra plats i Skåne BAS 11 april.

Simhoppsutbyte

  • 14 apr 2015
USM-gymnaster från SK Poseidon och Lugi

En kort rapport från styrelsen

  • 8 apr 2015
Tisdagen den 7 april hade styrelsen sitt första inplanerade möte för verksamhetsåret. 
Vi avhandlade ekonomin och planerar för ett långsiktigt budgetarbete som ska rapporteras nästa styrelsemöte den 17 maj. Vi planerar för kvalitetsarbete i föreningen, arbete som ska genomföras av truppsektionen.
Styrelsen är också ansvarig för våra anställda, Oscar och Jasmin, och just nu pågår ytterligare nya rekryteringar av verksamhetsansvarig/kansli och elittränare. Spännande!
Vi kommer att fortsätta kommunikationen med kommunen ang hallbygge, men också när det gäller halltiderna under sommaren och inför höstterminen.
Förutom detta sker det en hel del runt om i föreningen just nu. Planering av uppvisning, planering av USM, planering av sommarkollo, planering inför tränar- och föräldrautbildning. Det kan ju inte bli annat än bra det här!