Nyheter

Sommarkollo i Fågelhallen

  • 28 jul 2021

Lugi Gymnastik ordnar dagläger i Fågelhallen i Lund under v 31. 

Kollot är för barn och ungdomar som är 7–17 år. Hallen är anpassad speciellt för gymnastik, har mjuka höj- och sänkbara skumgummigropar och trampolin! 

Gymnasterna delas upp i mindre grupper efter kunskapsnivå, så att alla får träna på sin nivå. Dagarna kommer att ägnas åt gymnastikträning och lek både inne och ute med Fågelhallen som utgångspunkt, ta med lämpliga kläder och gymnastikskor för utomhus.

Ta även med egen matsäck till lunch, frukt och vattenflaska!  All mat kommer vi att äta utomhus, ingen mat eller dryck får tas in i hallen.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och om dessa ändras kommer vi att anpassa eller ställa in våra träningar.

OBS Endast gymnaster och tränare får vistas inne i hallen och omklädningsrummen. Föräldrar, syskon och övriga får vänta utanför. För att undvika smitta är dessa råd viktiga:

  • tvätta händerna
  • stanna hemma vid förkylningssymptom, hosta, halsont eller feber.
  • dela inte vattenflaska, vi håller speciella vattenpauser
  • undvik närkontakt, kramar och ”high five”

Plats: Fågelhallen (Fågelskolan, Gässlingavägen 21, Lund)
Tid: Kl. 09-15
Kollovecka 31: 2/8-6/8, PRIS: 250 kr/dag

Huvudledare; Isabella Garpeus, igarpeus@gmail.com

Anmälan görs via följande bokningslänk:

https://sportadmin.se/hemsida/form/form2.asp?F={0B5E1F62-F8DF-4BF6-91D9-ACA664403CA6}

OBS vi har begränsat antalet platser, först till kvarn!

Vi ser fram emot roliga dagar med gymnastik, lek, tävlingar, skratt och bus!

VARMT VÄLKOMNA!

Lugi Gymnastik

Sommaruppehåll

  • 12 jul 2021

Så är den äntligen här, sommaren!

Nu håller kansliet stängt ett par veckor. Vi är tillbaka den 28 juli. Tack alla gymnaster, ledare och engagerade för en härlig vårtermin. Utan er - ingen förening!

Höstens schema är klart och alla grupper, tider och platser finns under Grupper och avgifter här på hemsidan. Terminsstart sker v 36 för alla basgrupper. Tävlingsgrupper får besked via kansli och tränare men kan räkna med något tidigare terminsstart.

Gymnaster som redan tränar hos oss kallas först, lediga platser läggs sedan ut i vårt bokningssystem. Mer information om det kommer, håll utkik här och i mailboxen! 

Glad sommar!

Anki & Jasminka

Kansliet på Lugi Gymnastik