Nyheter

Viktig information om våra föreningskläder

  • 28 aug 2020

Hej!

Ni har kanske sett de nya kläderna på en och annan gymnast och tränare, eller kanske redan beställt själva? Vi vill ju självklart att alla som vill ska kunna beställa från vår fina föreningsprofil. Information om hur ni gör går att läsa på vår webbsida under "KLÄDER" 

https://www.lugigymnastik.se/sida/?ID=10037

 

Det är glädjande att du som medlem nu kan gå direkt in på Stadium.se 

https://www.stadium.se/foreningar och beställa det mesta ur vårt sortiment och leveranstiderna har dessutom förkortats avsevärt. För tillfället har Stadium problem med vissa produktsidor, det handlar om att föreningsloggor fallit bort. För att undvika att ni ska få plagg utan loggor ber vi er att inte lägga beställningar på dessa plagg för tillfället. Exakt när detta blir löst vet vi inte, men vi meddelar er när det har löst problemet och det går att beställa igen. Det går naturligtvis bra att beställa de plagg som har loggor. 

 

Viktigt! Glöm inte "stöd din förening" under mina sidor som klubbmedlem i Stadium (inloggad). 

 

Glada gympahälsningar!

Jasminka Gabretensaye

Klädansvarig på Lugi Gymnastik

Informationsbrev HT2020

  • 19 aug 2020
Hej föräldrar och gymnaster i Lugi gymnastik,
Snart är det terminsstart och vi ser fram emot att se er alla igen! Lugi gymnastik kommer att erbjuda träning inomhus och vi följer fortsatt Folkhälsomyndighetens rekommendationer vilket innebär följande:- Den som är sjuk även med milda symtom, ska stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under träningspasset ska man gå hem direkt.- Endast de som ska träna plus tränarna får vistas i hallen och omklädningsrummen. Föräldrar, syskon och övriga väntar utanför.- Tvätta händerna innan ni går in i hallen.- Dela inte vattenflaskor! Vi håller speciella vattenpauser.- Det kommer inte vara tillåtet att äta inne i hallen. Se till att ni har ätit och bytt om till träningskläder innan ni kommer till träningen.- Undvik nära kroppskontakt.- Alla skor, ytterkläder och väskor lämnar man i om klädningsrummet. Inga värdesaker!- Följ de speciella anvisningarna som finns uppsatta vid toalettbesök och vid användning av redskap.
Vänta gärna ombytta och klara utanför hallen så släpper tränarna in er. Vi har speciella rutiner för städning mellan varje träningsgrupp och kommer därför att sluta 5 minuter tidigare för att undvika trängsel.Vi hoppas att detta ska fungera lika bra som förra terminen och att vi alla hjälps åt att ta ansvar och följa reglerna. 
Läs gärna uppdatering från Svenska Gymnastikförbundet

https://www.gymnastik.se/forforeningar/medicinsktstod/CoronavirusCOVID-19/
Hjärtligt välkommen till träningen i Lugi gymnastik!