Nyheter

Jobba hos oss!

  • 20 dec 2014
Som ett led i satsningen på tävlingsgymnastiken erbjuder vi nu fyra olika tjänster på vardera 50 procent. Tjänsterna kan kombineras beroende på kompetens och intresse, flexibiliteten är stor. Vi ser gärna att rollerna fylls av 2-4 personer.
För att trivas hos oss i LUGI Gymnastik bör du vara självgående med hög ambitionsnivå, du vill ständigt utvecklas och är lösningsorienterad. En positiv och målfokuserad inställning är självklar för dig. 
Vi erbjuder utbildning efter behov, en organisation med goda förutsättningar för snabba resultat med stor glädje och laganda. Du jobbar i studentstaden Lund med närhet till Malmö och Köpenhamn. Samtliga tävlingsgrupper tränar i grophall på Fågelskolan, övriga lag i välutrustade idrottshallar runt om i Lund.
Ansökan med CV och personligt brev skickas till: karin.cedwall@gmail.comKontaktperson: Karin Cedwall, ordf. Tel: 0765-454028Tillträde: Tjänsterna tillsätts löpande och enl ök.Lön: enl ök.Sista ansökningsdag 31/1 2015

50 % Tränare utvecklingsgrupp Nivå 3Vi söker dig som är en skicklig tränare på grundnivå. Effektiv och noggrann grundträning (gärna AG, men inget krav) är ditt område. Som tränare i samtliga nivå 3-grupper ansvarar du för att träningskvaliteten är hög och jämn över hela nivån. Du ansvarar för träningarna men är en teamspelare, samordnar ledare och hjälptränare i grupperna och coachar dessa i sina ledaruppdrag.
Villkor: Allmän visstidsanställning, vecka 3-22Omfattning: 6 grupper á 15 gymnaster/grupp fördelat på ca 15-20 timmar/vecka. Till det tillkommer daglägerverksamhet på skollov. I tjänsten ingår administration i form av kontakt med föräldrar, sektion och styrelse, samordning av tränare och planering av träningar. 

50 % Tränare utvecklingsgrupp Nivå 4 & 5Vi söker dig med passion för gymnastik som vill träna våra yngsta tävlingsgymnaster att nå nya höjder. Som tränare på nivå 4 och 5 måste du ha minst fem års erfarenhet som tränare, vara noggrann och med utbildningsnivå Steg 2 i både tumbling och trampett.
LUGI Gymnastik har höga ambitioner. Att träna nivå 4 och 5 kräver hög ansvarskänsla, goda ledaregenskaper och samarbetsförmåga med andra tränare och grupper. I tjänsten ingår administration i form av föräldrakontakter, samordning av ledare och hjälpledare, kontakt med sektion och styrelse och träningsplanering.
Vi erbjuder möjligheten att följa och växa med trupperna och potential att utvecklas till senior tränare. Utbildning ingår efter behov.
Gymnasterna på Nivå 4 och 5 tränar tre ggr/vecka och tävlar lokalt i Skåne. Vi har i dagsläget fem grupper.

50 % Elittränare SM stegenTräna våra lag på SM-stegen (USM och JSM) med målet att driva upp ett framgångsrikt lag på senior-SM. Vi söker dig med utbildning Steg 3 i tumbling, trampett och teori och med erfarenhet av att med framgång leda lag på SM-stegen, med allt vad det innebär med träningsplanering, genomförande, tävling. 
Du har kompetens inom idrottspsykologi, nutrition och styrketräning, goda ledaregenskaper och hög pedagogisk förmåga. Utifrån dina kompetenser kan du både skapa ett bra team och utveckla gymnasterna individuellt.

50 % SportchefSom sportchef ansvarar du för föreningens tävlingsverksamhet. I tjänsten ligger strategiskt och operativt ansvar för att utveckla tävlingsverksamheten. Du arbetar med kvalitet, utbildning och mentorskap över samtliga tävlingsgrupper för att föreningen ska uppnå de mål som sätts internt. I arbetet ligger också att arbeta i linje med Gymnastikförbundets utvecklingsarbete Gymnastiken Vill och Vision 2020.
Vi söker dig med lång erfarenhet som gymnastiktränare. Det krävs att du har mycket god organisationsförmåga, är kommunikativ, ödmjuk och inlyssnande men också beslutsam. Vi ser gärna arbetslivserfarenhet av personalansvar och/eller arbetsledning. Tjänsten kan kombineras med någon av tränartjänsterna, eller stå för sig själv.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

LUCIAJAKTEN

  • 13 dec 2014
Glada och duktiga gymnaster!

Bamses dag 6 dec!

  • 8 dec 2014
Våra minsta talanger i Bamsegympan hade en alldeles egen uppvisningsdag i lördags. Bamses dag fyllde Tunahallen med Bamsegymnaster och föräldrar. Gymnasterna visade vad de tränat på under terminen och vem kom och tittade om inte självaste Bamse! Han sjöng pannkaksramsan med alla gymnasterna, sedan var det fika, kramkalas och möjlighet att färglägga sina favorit-Bamsefigur.
Bamses dag är ett nytt initiativ av Bamsesektionen. Föreningen fortsätter att utveckla Bamsekonceptet, alla som vill hjälpa till med arrangemang eller bli Bamseledare är varmt välkomna!

Klubbdagar på InterSport Nova Lund

  • 4 dec 2014
Nu är det klubbdagar på InterSport Nova Lund! 4-7 december har alla medlemmar 25% rabatt på allt i butiken. Bara uppge att du är medlem i LUGI Gymnastik i kassan så dras rabatten.
Du vet väl att du kan beställa LUGI Gymnastiks föreningskläder på InterSport också? Alla medlemmar och deras familjer har alltid 10% rabatt på hela sortimentet på InterSport Nova Lund.