Nyheter

City Gross

  • 28 sep 2016

Visste ni att genom att handla hos City Gross i Lund kan ni samla ihop sponsorpengar till Lugi Gymnastikförening!


Genom att handla hos City Gross i Lund och spara kvittot så kan ni hjälpa oss att samla ihop till sponsring. Kvittot   lämnar ni i den  ”gula brevlådan” på Fågelskolan- Grophallen. (Vid lilla förrådet, inne i hallen)
Vi redovisar kvittona två gånger om året och får sedan en liten summa från dem.
Hur enkelt som helts, eller hur!?

Vad ska du göra på höstlovet?

  • 20 sep 2016

Kom och träna gymnastik med oss!

 LUGI Gymnastik ordnar dagläger vecka 44 i Fågelhallen i Lund. Hallen är anpassad speciellt för gymnastik, har mjuka höj- och sänkbara skumgummigropar och trampolin! 
Måndag till torsdag är det gymnastik för barn mellan 7-18 år, alla är välkomna även nybörjare. Barnen delas in i grupper efter kunskap så att alla känner sig bekväma
NÄR?Måndag 31 okt kl. 9-15  Tisdag   1 nov kl. 9-15  Onsdag  2 nov kl. 9-15 Torsdag 3 nov kl. 9-15

VAR?Fågelhallen (Fågelskolan, Gässlingavägen 21, Lund)
HUR?Anmäl dig till kansliet på mail: lugigymnastik@gmail.com  Märk mailet med "Höstkollo" Ange namn, telefonnummer och vilka dagar du vill vara med. Du får bekräftelse och faktura tillbaka på mail. Det kostar 200 kr/dag, totalt har vi 60 platser/dag så först till kvarn! Anmäl dig senast fredag 23 oktober, anmälan är bindande.
Du tar med egen matsäck till lunch, gärna lite frukt till för-/eftermiddag och ett glatt humör :) Vi ser fram emot roliga dagar med gymnastik, lek, tävlingar, skratt och bus!

Idrottens dag 10 sept

  • 12 sep 2016
PIL - Paraplyorganisationen för Idrottsföreningar i Lund, arrangerade Idrottens Dag i Lund i lördags. LUGI Gymnastik var naturligtvis med på ett hörn och ett gäng laddade gymnaster från Nivå 4 hade en lite uppvisning på Stortorget. 
Tack alla som hjälpte till med uppvisningen och heja alla kämpande idrottsföreningar i Lund!

Sponsorbidrag från Sparbanken Skåne

  • 10 sep 2016
I torsdags mottog föreningen 5000 kr i sponsring enligt Vi Tillsammans från Sparbanken Skåne. Pengarna ska användas till att köpa in styrketräningsredskap anpassade för våra yngre gymnaster så dessa kan fortsätta utvecklas och träna skadeförebyggande och stärkande.