Nyheter

Inför terminsstarten!

  • 26 aug 2015
Det är många som har längtat och mycket som har fixats - nästa vecka startar terminen för alla barn- och basgrupper i LUGI Gymnastik!
Hur är första träningen?Oftast lite trevande. Många nya ansikten för alla. Nya gymnaster, nya föräldrar, kanske nya tränare och nya lokaler. Alla ska bockas av i listor (via mobilt närvarosystem), många känner sig osäkra, kanske har hen aldrig förut varit på en gymnastikträning! Kanske har tränarna aldrig haft träning helt själv tidigare, någon gång måste ju vara den första.
Vad händer sen?
Första två träningarna får föräldrarna vara med inne i hallen. Efter dessa två träningar får de vänta utanför, eller sticka på ärenden, kanske jogga en runda? Det kan kännas läskigt, men det blir bättre träningar.
Vad händer om jag hamnat på helt fel svårighetsnivå?
Då korrigerar vi det i mån av plats så klart. Tränarna ser snabbt om det är alldeles galet. Prata med dem så hjälper de dig vidare!
Och om jag ångrar mig?
Då meddelar du kansliet att du slutar. Johanna (kanslist) hjälper dig med det!
Vad ska jag tänka på?
Uppsatt hår om det är långt och hänger i ögonen. Ganska tajta kläder (så att vi inte trasslar in oss). Barfota, alt skor för gymnastik (mjuk lädersula, sockiplast). Inga stumpor, det blir för halt.

Tänk på att ingen kan allting - och alla har varit nybörjare! Vi är här för att lära oss saker. Kanske till och med saker vi inte trodde, som till exempel att vänta på sin tur, lyssna på instruktioner. Och stå på händer. Hjula. Kanske någon lär sig en frivolt innan jul. Bara en sån sak!
VÄLKOMNA TILL LUGI GYMNASTIK!