Nyheter

Senaste nytt!

  • 30 mar 2016
Jasmin Ghoreishi blir fast anställd hos oss på LUGI Gymnastik fr.om. höstterminen 2016! Jasmin kommer att arbeta med nivå 4, 5 och USM-laget.
Biljettförsäljningen till TruppSM2016 är i full gång - in och boka för det här vill du inte missa: http://truppsm.se/biljett/
Våruppvisningen planeras till 29 maj i Idrottshallen, som traditionen bjuder. Boka in söndagen!
Och det blir sommarkollo även i år, vi inväntar bara bekräftelse på hallbokningarna. Innan dess kan vi inte ta in anmälningar. Men planeringen för kollot är igång. Håll ett öga här, på Facebook och mail så att du inte missar det!

Intersport - föreningsvecka och ändrade villkor

  • 2 mar 2016
LUGI Gymnastik har sedan ett par år tillbaka ett samarbete med Intersport NOVA Lund. Alla föreningens medlemmar inkl familjer har alltid 10% rabatt på alla köp. Till detta tillkommer återkommande föreningsveckor med ytterligare rabatt.
Nästa föreningsvecka är 7-13 mars. Då får alla LUGI Gymnastiks medlemmar 20% rabatt på allt i butiken! Skynda och fynda!
Ändrade villkor för medlemmarIntersport har sedan årsskiftet förändrat villkoren för medlemsföreningar. Alla föreningsmedlemmar måste nu vara medlemmar i InterSports kundklubb, Club Intersport, för att få ut rabatten. Du som är medlem i LUGI Gymnastik kan enkelt registrera dig via en länk: https://www.intersport.se/om-intersport/club-intersport/skapa-kontobli-medlem/?name=lugi-gymnastik
Är du redan medlem i Club Intersport kan du koppla ihop kundklubben med föreningen. Det gör du via den här länken: https://www.intersport.se/om-intersport/club-intersport/.
Om ovanstående inte fungerar kan du naturligtvis få hjälp med detta hos Intersport på Nova.