Nyheter

Ledig tränartjänst för HT16!

  • 25 aug 2016
Just nu behöver vi tränare på Nivå 2 och 3. Man tränar på grundläggande övningar med fokus framåt. Handstående, förövningar till överslag och handvolt, förövningar till flickis, grundläggande friståendeövningar som piruetter och hopp, kortare danser.

Anställningen blir en timanställning där man rapporterar sina timmar, dock minst 25%, men vi har möjlighet att erbjuda fler timmar. Fokus är nivå 3 men tjänsten kommer även omfatta nivå 2.
För att lyckas på den här tjänsten tänker vi att man har ett stort intresse och engagemang för truppgymnastik, gärna att man har varit tränare tidigare så att man vet vart träningen ska styras, att man är öppen, har lätt för att kommunicera med föräldrar och sånt som ingår i tränarrollen. Att man kan göra genomtänkta träningsplaneringar på termins-, vecko-, dagsbasis.

Skicka gärna in ditt CV, dina tränarerfarenheter, licenser och ett personligt brev!
Vi har ett löpande urval, men sista dag för ansökan är fre 2 sept.
Skicka din ansökan till emma.gliveson@gmail.com

Inför hösten 2016

  • 4 aug 2016
Hej på er!
Det är många som frågar när man får svar på vilken grupp man kommit med i.
Just nu jobbar jag för fullt för att få tag i tränare så att vi kan öppna upp grupperna. När gruppen är klara med tränare så skickar vi ett mail till er. Om ni inte fått en faktura så har vi inte öppnat upp gruppen än.
Det är stort tryck på nybörjargrupperna och vi kan ta in fler den här terminen men kanske till våren.
Känner du att du vill hjälpa till som tränare eller hjälptränare så är det bara maila oss så berättar vi mer. Har man ingen erfarenhet som ledare och ändå vill hjälpa till så kan man alltid vara hjälptränare. Den personen hjälper tränarna med exempelvis bygga upp stationer och att vara behjälplig vid träningen. Vi kommer att ha en intern utbildning för er så att ni känner er säkrare.
Basgrupper börjar vecka 36, Bamse och nivå 1-3.
Tävlingsgrupperna börjar vecka 34.


Så håll utkik i mailen!