Nyheter

VI SÖKER SM-TRÄNARE

  • 7 feb 2019

 

 

LUGI GYMNASTIK söker redskapstränare på SM-nivå 

 

Arbetsuppgifter

Du har en aktiv roll som redskapstränare i tumbling och trampett i hallen och ansvarig för att kvalitén håller en hög nivå som ligger i linje med att träna ett SM-lag. Tillsammans med de andra tränarna ansvarar du för noggrann planering inför varje träning och tävling. Gymnasterna ska känna trygghet genom att tränarna jobbar som ett team där varje tränare bidrar och inspirerar med sin spetskompetens. Träningen ska få gymnasterna engagerade och självständiga och den ska anpassas efter deras olika utvecklingspotential. 

 

Om dig 

Vi söker dig som brinner för truppgymnastik på elitnivå och tycker att det är inspirerande och utvecklande att arbeta med motiverade tjejer i åldern 16-19 år. Du har breda kunskaper inom den tekniska delen och erfarenhet av mental coachning som hjälper gymnasterna att nå sina mål.Du är ansvarstagande, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du har ett positivt förhållningssätt och en god samarbetsförmåga i möte med kollegor, gymnaster och föräldrar.

 

Krav 

Flera års erfarenhet av att träna gymnaster på elitnivå. Utbildning steg 3 i tumbling och trampett. Du ska kunna uppvisa ett aktuellt utdrag från belastningsregistret.

 

Anställning

Omfattning ca nio timmar per vecka eller eventuellt mer, fördelat på tre träningstillfällen i veckan samt planering, möten och tävlingar med start VT 19.

Timersättning och eventuell reseersättning enligt överenskommelse. Skicka ansökan till:

Alessia Bommarco

Verksamhetschef Lugi gymnastik

lugitavling@gmail.com

0736-555272