Nyheter

Märkestagning och Bamsekalas

  • 29 okt 2021

Lugi Gymnastik bjuder in er alla att delta på vår Märkestagning och Bamsekalas den 28 november,Idrottshallen vid Högevallsbadet.

Märkestagningen kommer gymnaster i åldrarna 5 till 14 år att kunna utmana sig själva och ta märken i 6 olika grenar. Grenar som att gå och stå på händer, styrka, snabbhet och flexibilitet. Några grupper kommer också att visa en dans eller ett friståendeprogram. Ledarna i våra grupper som har anmält sina lag kommer att skicka ut mer information när det närmar sig.

Detta börjar kl 10.00 och beräknas pågå till kl 14.30. Ett schema kommer att läggas upp på vår hemsida så du kan se när det är dags att komma och heja på.

Kl 15.00-16.00 är det Bamsekalas för våra minsta gymnaster. Då är alla våra Bamsebarn välkomna att delta på golvet med en förälder. Det utlovas roliga banor, dans och lek och en STOR överraskning. Några Bamseledare kommer också att vara på plats. Inbjudan och mer information kommer att skickas ut inom kort.

Förutom våra fantastiska gymnaster på plats, kommer det att finnas lite annat smått och gott:

  • Återbruk; du kan sälja och köpa dräkter och andra gympakläder. Märk det du vill sälja med namn, telefonnummer och pris och lämna in uppe på plan 2.
  • Vår föreningsprofil med kläder från Stadium kommer att finnas så att man kan prova.
  • Cafeterian kommer att vara öppen och där erbjuds som vanligt fika. Vill du bidra med hembakat eller köpt så tar vi tacksamt emot det, lämna in till cafeterian på plan 2.
  • Rosetter i olika valörer (guld, silver och brons) för märkestagningen kommer att finnas till försäljning.

För att allt detta ska vara möjligt behöver vi funktionärer till redskap, cafeteria, städ, försäljning av återbruk och rosetter. Anmäl dig redan nu till lugigymnastik@gmail.com Ett funktionärspass är ca 2 timmar.

En minnesvärd dag för gymnaster, familj och vänner, ALLA är varmt välkomna!

Kom och heja på, det är fritt inträde!

Lugi gymnastik söker utvecklingstränare

  • 1 okt 2021

Lugi gymnastik söker utvecklingstränare nivå 3-4. Tjänsten omfattar 80 procent, tillsvidare anställning.

 

Lugi gymnastiks nivåsystem sträcker sig från nivå 1 (nybörjare) till nivå 8 (SM-gymnaster). På nivå 3 och 4 läggs grunden för gymnasternas fortsatta utveckling som tävlingsgymnaster. Som utvecklingstränare på främst nivå 3 och 4 ska du planera och bedriva kvalitativ gymnastikträning på schemalagd tid med utgångspunkt i föreningens träningsstege och se till att nivån är hög och konsekvent i samtliga grupper även om du själv inte deltar på alla träningar. Du ska även arbeta administrativt med träningsplanering och träningsmaterial på nivå 3 och 4.

En spännande och utmanande del av arbetet är även att i samarbete med sportchef, verksamhetschef och övriga anställda vara med att utveckla föreningen både gymnastiskt och organisatoriskt, inte minst inför flytten till vår nya hall som kommer stå klar augusti 2022.

 

För att passa som utvecklingstränare behöver du ha erfarenhet av gymnastikträning på olika nivåer och ett stort intresse av att träna barn och ungdomar. Du behöver vara duktig på kommunikation och samarbete och på att planera och organisera. 

 

Skicka in din ansökan till: lugitavling@gmail.com senast den 31 oktober. 

Vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

 

Arbetsbeskrivning utvecklingstränare nivå 3-4.pdf

 

Besök gärna vår hemsida: www.lugigymnastik.se