Nyheter

Nu går det att beställa på stadium.se

  • 2 nov 2020
Hej alla medlemmar!
Så äntligen har tekniken gett med sig och ni kan nu beställa våra föreningskläder på stadium.se. Här finns större delen av sortimentet för både GYMNAST, TRÄNARE och LUGI ELIT. Kläderna är desamma, men trycken på vissa plagg är olika. På varje produkt kan du gå in och se hur trycket ser ut. Det är viktigt att du väljer rätt sektion för att få rätt tryck.
https://www.stadium.se/foreningar


Hela vårt sortiment finns på stadium teamsales. Här kan du inte beställa plaggen själv, utan gör det genom att skicka din beställning till mig på jajalund@gmail.com . Var vänlig och skriv vilket plagg, artikelnummer och storlek du vill ha. Sedan får du en bekräftelse på att jag tagit emot din beställning. Jag kommer att lägga beställningar regelbundet så att ni inte ska behöva vänta alltför länge på kläderna. Nu när det börjar närma sig jul kommer jag att lägga beställningar varje fredag. Här ser du hela Lugi Gymnastiks föreningsprofil;
https://www.stadiumteamsales.se/foreningar

Har du några frågor eller funderingar så är du alltid välkommen att kontakta mig. När det gäller beställningar som du själv gör på stadium.se så är det Stadium du kontaktar direkt vid frågor.
Lycka till och välkommen med din beställning!
Glada gympahälsningarJasminka Gabretensayejajalund@gmail.com
0702 514859