LUGI Gymnastik erbjuder två anställningar som tränare

  • 30 nov 2016
Vikarierande tränare och nivåansvarig – Nivå 5 75% Vi söker en vikarie till Jasmin som går på föräldraledighet. Som tränare och nivåansvarig i nivå 5 ska du planera och genomföra träningen för grupper i nivå 5, som är en yngre tävlingsnivå. I tjänsten ingår även tränarskap för vårt USM-lag.
Du behöver vara kunnig inom truppgymnastik, med brinnande engagemang och mycket goda kommunikativa egenskaper. I tjänsten ingår förutom tränarskapet kommunikation med föräldrar, planering av vissa arrangemang tillsammans med dina kollegor, kvalitetsarbete inom nivån och i föreningen i stort.
Vikariatet är initialt på 6 månader med start vårterminen 2017.
Utvecklingstränare nivå 3, 30-50% Som utvecklingstränare i nivå 3 måste du vara kunnig i grundträning för gymnaster. Du ska planera och bedriva kvalitativ träning i merparten av föreningens nivå 3-grupper tillsammans med andra ideella tränare. Du ser till att nivån är hög och konsekvent i samtliga grupper även om du själv inte deltar på samtliga träningar.

För att passa som utvecklingstränare behöver du ha erfarenhet av gymnastikträning och ett stort intresse av att träna barn i sin mest utvecklingsbara ålder (5-10 år). Du behöver vara duktig på kommunikation och på att planera och organisera. 
Tjänsten omfattar 30-50 procent beroende på önskemål, med start VT17. 
Hör gärna av dig till oss om du har frågor som berättar vi mer.
Välkommen in med din ansökan till emma.gliveson@gmail.com, senast 18 dec