Vi startar upp träningen igen med nya rutiner

  • 31 mar 2020
Bästa medlemmar!
Lugi Gymnastik kommer från och med onsdag den 1 april  att öppna hallarna för redskapsträning i begränsad omfattning och med nya rutiner. På Folkhälsomyndighetens inrådan om att fysisk aktivitet är bra för folkhälsan och att idrott och träning ska fortsätta, kommer vi att erbjuda träning för alla våra grupper. FHM rekommenderar främst träning utomhus vilket vi kommer att erbjuda alla grupper nivå 1-8.Inomhusträningarna kommer att anpassas för att minska smittspridningen. 
Följande gäller:    Den som är sjuk, även med milda symtom, ska stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under träningspasset ska man gå hem direkt.    Endast de som ska träna + tränare får vistas i hallen och omklädningsrummen.          Föräldrar, syskon och övriga väntar på parkeringen.    Dela inte vattenflaskor! Vi håller speciella vattenpauser, inga vattenflaskor inne i hallen.    Det kommer inte vara tillåtet att äta inne i hallen. Vi kommer inte heller ha någon fruktpaus. Se till att ni har ätit och bytt om till träningskläder innan ni kommer till träningen    Tvätta händerna innan ni går in i hallen.    Undvik nära kroppskontakt     Alla skor, ytterkläder och väskor lämnar man i omklädningsrummet.    Följ de speciella anvisningarna som finns skyltade vid toalettbesök samt användning av redskap.
Vi kommer att ha speciella rutiner för städning mellan varje träningsgrupp och därför har vi minskat träningstiden något för alla nivåer.Senaste uppdateringen från Svenska gymnastikförbundethttps://www.gymnastik.se/forforeningar/medicinsktstod/CoronavirusCOVID-19/

HälsningarStyrelsen och ledningsgruppen