Vi söker elittränare!

  • 6 mar 2024

image: Vi söker elittränare!

LUGI Gymnastik söker tränare för anställning. 

Sista ansökningsdag 18 april.

Klicka här för att se annonsen
 

Vilka är vi?

Lugi gymnastik är en av Lunds största föreningar med ca 1400 gymnaster i alla åldrar. Vi tävlar i truppgymnastik och har 25 tävlingsgrupper på olika nivåer. Vi är ett starkt team med anställda i olika roller och ser fram emot att välkomna en ny tränare i vårt team. Vi har en ny specialanpassad hall, Hjördishallen, en modern anläggning med kontor, teorisal, friståendehall och en stor grophall. Det är också vi som står som arrangörer för JNM 2024. Vill du veta mera kan du titta in på vår hemsida lugigymnastik.se

Vem söker vi?

Vi söker dig som vill vara med och bygga upp vår tävlingsverksamhet, träna och coacha gymnaster på förberedande elitnivå och elitnivå. I vårt team vill vi komplettera med kompetens inom tumbling och trampett och om du har en kombination med fristående är det mycket välkommet.
Vi söker dig som brinner för truppgymnastik på elitnivå och tycker att det är inspirerande och utvecklande att arbeta med motiverade gymnaster. Du har breda kunskaper inom gymnastik och erfarenhet av att coacha gymnaster på SM-stegen, landslagsnivå eller motsvarande.

 

Tillsammans med de andra tränarna ansvarar du för planering inför tränings- och tävlingssäsongen. Tillsammans med övriga anställda är du med och utvecklar, kvalitetssäkrar och bygger upp föreningen. Din arbetsplats kommer att vara i Hjördishallen.

 

Vi uppskattar ansvarstagande, struktur och kvalitetsmedvetenhet. Du har ett positivt förhållningssätt och god samarbetsförmåga i möte med kollegor, gymnaster och föräldrar.
 

Vad krävs?

Erfarenhet av att träna gymnaster på elitnivå. Utbildning på lägst C-nivå eller motsvarande. Du ska kunna uppvisa ett aktuellt utdrag från belastningsregistret.

 

Anställning

Tillsvidareanställning på 80-100%. Provanställning 3 månader med start enligt överenskommelse. 

Skicka ansökan senast den 18 april till:
Alessia Bommarco
Verksamhetschef Lugi gymnastik
verksamhetschef@lugigymnastik.se
0736-555272