Luciacupen 2019

  • 16 dec 2019
Under lördagen den 14 december samlades hundratals av föreningens gymnaster och ledare för att delta i den årliga luciacupen. Tävlingen är en möjlighet för gymnasterna att visa upp vad de tränat på under terminen men också för att träffa alla andra gymnaster från olika grupper.
Tävlingen var upplagd precis som vilken tävling som helst. Med förträning, indefilering, tur av redskap och prisutdelning. Det som skillde sig från en vanlig tävling var domarnas sätt att döma. Istället för poäng så valde domarna att uppmärksamma något som gymnasterna gjorde extra bra men också något som laget i sin helhet kan göra bättre för att komma ännu längre i sin utveckling. Denna typ av tävling förbereder de yngre gymnasterna av hur en tävling fungerar men fråntar all stress angående placering eller poäng. Istället för medalj så fick alla deltagande i år en träningsbag från Craft som kommer från vår nya sammarbetspartner Stadium. 
Vi vill tacka alla duktiga gymnaster och ledare för en härlig dag tillsammans i hallen. Vi vill också tacka alla föräldrar och vänner som kom och hejade på gymnasterna under tävlingen. Bilder från dagen kan du hitta på Lugis instagram (@lugi.gymnastik) och på Lugis facebook (@Lugi gymnastik).