JNM-succé i helgen

  • 23 apr 2024

image: JNM-succé i helgen

JNM är över. Vi vill tacka alla som ställt upp och gjort tävlingen till ett minne för livet!  Tusen tack för er fantastiska insats. Vi har åstadkommit något magiskt tillsammans.  Lugigymnasternas fina dans på invigningen under temat #forlife satte standarden från början och det föll nog en och annan tår. 

Vi har dessutom världens bästa funktionärer och det gör all skillnad. Om ett problem uppstår så löser vi det tillsammans, vi hade aldrig klarat det utan er. De som arbetar på Arenan har sällan varit med om att ett evenemang med så många engagerade och duktiga funktionärer, så en klapp på axeln till oss alla.

I Lugi Gymnastiks tävlingskommitté är vi ca 25 st med olika ansvarsområden. Under tävlingen cirkulerade cirka 200 funktionärer från torsdag till söndag. De cirka 450 gymnaster och ledare med delegationer har öst beröm över tävlingen och arrangemanget och maten fick 11 i betyg av 10 möjliga. Sjukvårdsteamet hade väldigt lite att göra och bedömningen rullade på fint hela dagen. 

Hela tävlingen avslutades med en härlig bankett och disco med temat glitter & glamour på Scandic och ungdomarna fick ett fint avslut efter en lång tävlingsdag.

Läs också om JNM hos gymnastikförbundet